Monday, October 31, 2011

TKNRLPE

Teisipäev:
Hommikul saatsin tüdrukud ilusti kooli ning sättisin nende toad korda ning ennast trenni valmis. Selle nädala BodyAttack oli teistsugune ja raske, aga see-eest hea hea hea. Kodus kibekiirelt valmis seada, et Andreaga minna halloweeni kostüümi ostma, sest nädalavahetusel on ju peod peod peod!! Mina ostsin ikka oma selle mesimummu kostüümi ära, mis juba ammu ükskord silma jäi. Andrea ei suutnud otsustada, millist tahab ning jäi kahe vahele kaaluma. Kuna meil eriti palju aega ei olnud, siis ta lubas kodus PartyCity koduleheküljelt üle vaadata ja oma otsuse langetada. Koju jõudes ruttasin Architale bussi vastu. Üldse ei meeldi, et ta nii vara koju tuleb, aega mitte millestki ei ole.. Kuna väljas oli imeilus ilm, siis tegin ettepaneku, et võiksime jalutama ja pildistama minna. Pean ju teile näitama, kuidas siin Halloweeniks valmistutakse. Kokku jalutasime tund aega ja tegime palju palju pilte:












Kodus tagasi tegime kiirelt Archita kooli töö ära ning jäime niisama vedelema kuni Aartika ka koju tuli.. aitasin temal natukene midagi näksida ning jällegi niisama tegime igapäeva toimetusi. Siis aga oli aeg kunsti minna, kus traditsiooniliselt juba oma aja Starbucksis veetsin. Vaatasin "Laulupealinna" esimest osa ja muutusin natukene emotsionaalseks kui neid Tartu tänavaid nägin - kodu igatsus tuli peale. Kodus kiire õhtusöök ning oligi juba aeg voodisse minna. Archita magama pandud, läksin kinno. Filmiks valisime "Raise of the Planet of the Apes", mis algas 22.00. Olin siis kino juures valmis 21.55, ainukesena oli kohale lubanud tulla Carlos, aga kuna ta jäi pea 15 minutit hiljaks, siis olid kino uksed juba lukus ning ega muud üle ei jäänud, kui koju tagasi tulla ning ise ka unedemaale kolida.

Kolmapäev:
Rutiinne hommik: pliksid kooli ja ise trenni. Proovisin uut klassi: BodyPump - iseenesest ei olnud raske, aga kindlasti pikemaajaliselt tulemusi toov trenn:
Pärast trenni oli jällegi aeg, kui Archita juba koju tuli. Ja et mitte lasta tal niisama teleka ees istuda, siis hakkasime ta kooli tööd tegema ning Flat Stanley plakatit. Flat Stanley on populaarne lasteraamat, mis räägib poisist, kes oli nii lame, et sai mööda riiki kirja teel reisida. Lapsed lugesid seda koolis ning said ülesandeks enda Stanley joonistada ning kuskile kellegi juurde saata, et nemad pilte teeksid ning hiljem tagasi meile saadaksid. Nii reisiski Archita Flat Stanley Eestisse mu venna juurde, kes teda päästeametisse kaasa võttis, sauna viis, vanaemaga tuttavaks tegi, eurosid tutvustas ning mersuga sõitma viis. Rauno tegi mitmeid pilte ning saatis need meile. Nüüd on Archita ülesanne pildid ja jutukesed suurele postrile panna ning novembriks kooli viia. Aga kuna ta on nii erutatud sellest ülesandest, siis me juba tegimegi selle ära ning lõpp tulemus näeb välja nii:

Pärast plakatit sättisime end tennise jaoks valmis. Siis aga helistati Honda teenindusest, et mu auto on valmis ning võime järgi minna. Nii siis läksime pereisaga ning jäime Archita tennisesse 20 minutit hiljaks, aga me käisime ka ainult tema trennis, kuna oli India suur püha Diwali. Aasta tähtsaim püha Diwali on valgusepüha, mida tähistatakse kesk oktoobri ja kesk novembri vahepeal. Hindude jaoks algab sellega uus aasta, kus kõik paha saadetakse kodust välja ning kõigele uuele tehakse teed pannes maja iga ukse ette küünlad põlema. Sellel päeval peavad kõik kandma midagi täiesti uut, kõige parem oleks kui kõik riided oleksid uued. Õhtul kella kuue paiku hakkasime ka meie ennast templi poole sättima - kõik kandsime India traditsioonilist riietust, isegi mina:

 Tundsin end natukene suurena, aga pole hullu - huvitav oli kanda nende riideid.
Kodust lahkudes jätsime kõik tuled majas põlema - sõna otseses mõtted KÕIK - kappides, vannitubades, WCdes, laualambid.. kõik kõik kõik. Läksime korjasime peale perekonnasõbrad ning 40 minutiline teekond templi poole algas. Olin põnevil, et mis seal siis toimub. Tempel oli võimas ja meeletult ilus pidevalt vahetuvate värvidega. Alguses kuulasime mingit jutlust, millele ma tähele panu ei pööranud, siis kuulasime muusikat ja vaatasime tantsu ning hiljem oli ilutulestik:





Pärast ilutulestikku sai süüa, aga kuna tunglemine oli nii suur siis otsustasime hoopis restorani minna. Restorani sõitsime 15 minutit ning toitu ootasime tund aega kui mitte rohkem. See oli jube pikk aeg. Sain ka teada, et sellel päeval süüakse ainult taimetoitu, ei mingit kana! No kui lõpuks oma 40 minutilisele koduteekonnale asuda saime, olid kõik juba nii väsinud, et jäid autos magama. Koju saime 23.15 ja loomulikult terve pere vajus. Õnneks suutsime ikka ennem tuled ära kustutada :)

Neljapäev:
Kartsin, et on probleeme tüdrukute üles saamisega, aga õnneks ei olnud. Aartika pidin ka varem üles äratama, kuna tal oli kogu kodutöö tegemata. Archita sain ilusti bussi peale saadetud, Aartika pidin autoga kooli viima. Siis aga hakkasin pesuga tegelema ning sättisin ennast ka trenni. Pärast trenni kiirelt kiirelt jälle pesu juurde tagasi ning juba kiirustasingi Architale bussi vastu. Buss jäi POOL tundi hiljaks... kurjam, oleks ma seda teadnud, nii palju asju oleks saanud ära teha. Kõik hakkas üle pea kaela kokku jooksma ning 2.30ks pidime Architaga ortodonti juude minema. Siiski õnneks ütles pereisa mulle, et kuna meil mõlemal ei ole mõtet seal istuda ning lapsevanem peab kohal olema, siis võin koju jääda ning omi asju teha. Sain õnneks enamus pesuga valmis, köögi ära koristatud ning ka diwali riided ilusti tagasi kappi pandud. Kui aga juba kell 17le hakkas lähenema, pidime hambaarsti juurde mõlema tüdrukuga minema. Seal istusime tund aega - lugesin raamatut, sest mida mul ikka teha on. Lõpuks tuli välja, et Aartikal on kõik korras, aga Archita üks hammas on nii katki, et seda tuleb kiiremas korras parandama hakata, muidu tuleb välja tõmmata ning nii me peame veel omakorda kolmanda arsti juurde temaga minema. Oeh jah. Igastahes magusast on ta ära hirmutatud ning hambaid peseb ka nüüd korralikult. Koju tulles soojendasin kiirelt õhtusöögi üles ning panin Archita magama, kuna ta oli eelmise lühikese öö tõttu väga väsinud. Ja kuna kell ei olnud üldse palju ning ka pereema oli kodus, läksin Andreaga Starbucksi kakod jooma ning jutustama. Koju sain natukene enne kella 23te ning muidugi ise ka unedemaale :)

Reede:
Saatsin mõlemad tüdrukud kooli ning mõtlesin, et saan natukene puhata, aga ei midagi. Mingi 10 minutit sain vedeleda, kui juba kuulsin, et pereisa alla tuleb. Nimelt pidin ta lennujaama viima kuna ta lendas nädalaks ärireisile Hiinasse, kust edasi lendab 2ks nädalaks puhkuseks Indiasse. Lennujaama sõit võtab aega u 40 minutit, siis seal aitasin tal kohvrid üle anda ning siis sain hakata tagasi liikuma - jällegi u 40 minutit. Sõitsin otse kooli, et saaksin oma kirja kätte, kus on ära märgitud mitu kreditit sain oma lõpetatud kursuse eest, et saaks lõpuks pikendamisavalduse ära täita. Koju jõudes sõin kiirelt ning jooksin Architale bussi vastu. Tagasi lebosse ja see kord kuni tema ujumistrennini konkreetselt niisama vedelemist. Ujumistrenn möödus nii nagu ikka 30 minutit vaadates. Koju jõudes oli pereema juba töölt tagasi ja ega midagi. Architale kiire pesu, kerge õhtusöök ja puhkama kuni ajani mil Archita magama oli vaja panna. Ise lõin siis aega surnuks kuni kella 10ni. Aeg sättida Halloweeni peole. Kostüüm selga, meik näkku ja Andrea juurde. Seal kiire klõps teile kõigile näitamaks, kes ma siis olin:
Jah, ma ei ole mesimummudest ikka veel üle saanud :)
Suundusime siis esimesele maja peole, kuhu kutse olime saanud. Palju rahvast, hea muusika, paar tuttavat. Jõime siis natukene õlut ja rääkisime/tantsisime niisama. Lõpuks hakkasid siis ülejäänud sõbrad ka kokku tulema. Saime mingi paar tundi olla, kui politsei kohale tuli ning peo laiali lõi. Pole hullu.. üks tänav edasi oli teine maja pidu, kuhu meid kutsutud oli. Jällegi palju rahvast, hea muusika, veel rohkem tuttavaid ja pidu võis alata. Ainus probleem oli see, et maja haises väga rõvedalt - ei tea kas me olime uksele piisavalt lähedal või harjusime sellega ära, aga mingi hetk see enam häiriv ei olnud. Tantsisime veel rohkem ja niisama veetsime lõbusalt aega. Kui see pidu hakkas laiali vajuma, siis ühed tuttavad ütlesid, et nende juures on after-party ja sinna siis suund saigi võetud, aga kuna kell oli juba palju ning mu jalad suht tuimad, siis otsustasime Andreaga koju ära tulla. Kell oli 5.15 hommikul, kui mina magama sain.

Laupäev:
Kell oli mingi natukene ennem ühte kui end üles ajasin, aga see oli ka LAISK päev. Mitte kui midagi ei teinud. Vedelesin voodis ning vaatasin "Laulupealinna" järjekordset osa. Siis hakkasime Andreaga plaanima, et kuidas me kontserdile minekuga teeme, et mis kell ja kes sõidab. Käisin pesus ning sättisin end mineku valmis. Läksime minu autoga, kuna Andrea hostvanemad ei usalda teda Atlantas sõitma. 6.30 korjasin Andrea peale, edasi Fabiano ning teekond Philips Arenale algaski. Liiklus oli muidugi jube. Igal pool oli kirjas, et kontsert algab 7.30, tegelikult istusime seal pea 2 tundi niisama ennem kui Jay-Z ja Kanye West lõpuks lavale ilmusid - isegi soojendusartisti polnud. Ei ole eriline hip-hop muusika fänn, aga nimed on tegijad ja võimalus on, siis miks mitte. Ning pean ausalt üles tunnistama, et nautisin seda kahe poole tunnist kontserdi täiel rinnal. 








Uksel kotti kontrollides öeldi mulle, et pildistamine on lubatud, aga filmimine on keelatud. Siiski ei suutnud kiusatusele vastu panna, et üks pisikene lõigukene mälestuseks saada:

Jay-Z vs Kanye West (klikka, et näha videot, kui huvitab)

Kontsert lõppes 23.30 ning kui lõpuks Arenalt välja saime, autoni jõudsime ja linnast välja saime, oli kell juba üle ühe öösel. Kuna nälg oli suur, siis läksime  Waffel House sööma. Polnudki selles kohas käinud veel.. nüüd see ka ära maitstud :)
Magama sain u poole nelja paiku.

Pühapäev:
Vahelduva eduga korraks üleval olles ajasin poole ühe paiku end voodist välja. Sättisin end valmis, et Atlantasse Piedmont parki jalutama minna. Sõime seal ka ühes kohvikus minu jaoks hommikust, Fabiano jaoks lõunat. Pärast seda saime kokku tema venna perega - istusin niisama ja rääkisin vennanaisega juttu. Hästi tore on ta ja see nende pisike Sara on ikka nii nunnu. Tegin ka pildi, kuidas Fabiano Sarat viimase pisikese roosa autoga ringi sõidutas:
Koju tagasi hakkasime liikuma kolmveerand kuue paiku, sest veerand seitse tuli Margarita mulle järgi, et meie selle kuisele LCC kohtumisele minna, mis oli Haunted House's ehk siis õuduste majas: 
Et see oleks pidanud siis õudne olema.. mõne jaoks oligi, aga minu jaoks oli meeliületavalt naljakas :D Ma ainult naersin ja naersin ja naersin.. olen ikka friik küll, ma tean! Pärast seda läksin natukeseks brasiilia poiste juurde ning siis koju magama. Valmis uueks töö nädalaks!

Esmaspäev:
Nii kui tüdrukud oli kooli saadetud, keerasin uuesti magama. Mõtlesin, et tukastan natukene.. kell 12 tegin silmad lahti - ups, oleks vist aeg liigutama hakata. Käisin siis pesus, rääkisin emme-issiga juttu ning hakkasin tüdrukute tube koristama. Siis läksin Architale bussi vastu. Käisime ühel pereema CDl arsti juures järel ning läksime Party Citysse Architale nõiamütsi ostma. Kodus aitasin tal pesemas käia, panime nõia riided selga ning viisin ta perekonna tuttava juurde, sest kõik lapsed kogunesid sinna, et koos Trick or Treat'ma minna. Ise tulin koju ning koristasin köögi ja keldrikorruse ära. Täitsin ka enda pikendamisavalduse ära ning leppisime pereemaga kokku, et maksame selle tasu pooleks - asi seegi, kuigi mu LCC rõhutas mulle, et hea oleks kui pere kinni maksaks kuna ma jään ikkagi nende juurde ning nemad ei pea midagi maksma, ainult Au Pair peab. Siiski ei hakka kurtma, muidu pean veel kogu summa ise maksma. Igastahes kella 7 paiku läks pereema laste juurde, et nendega koos kaasa jalutada. Mina jäin koju.. sain rahulikult oma blogi kirjutatud, sest ma tean, et olen jälle pikaks selle vahe siin lasnud :/
Kui nad kõik koju tagasi jõudsid, siis panin Archita magama ning tulin voodisse, et oma blogi ära lõpetada ning lõpuks ma siis olengi siinmail omadega.
Valmis põhku pugema, et homsele päevale vapralt vastu astuda! :)

Siilitydruk 

No comments:

Post a Comment