Saturday, October 1, 2011

27.-30.09.2011

Hihii.. issi juba uuris, miks ei ole blogi jälle kirjutanud. Eks ma üritan siis selle vea nüüd parandada.
Teisipäev, 27. september:
Hommikul saatsin tüdrukud kooli ning ise lebotasin tund aega, siis aga läksin trenni. Uus kava oli, mis õpetaja sõnade järgi on raskem, aga minu jaoks tundus hoopis kergem - ei surnud nii kergelt ning ei higistanud ka nii palju :) Koju tulles käisin pesus ning hakkasin oma tuba koristama. No hea, et voodi nii suur on ning ma selle ilusti üles leian.. jube, mis siin toimus: riided ja jalanõud üle terve toa- ja kapipõranda laiali.. ning siis veel nõuan tüdrukutelt korda. Aga nüüd kui kõik nii korras on, kohe hea hea hea on. Poole nelja paiku käisin Archital koolis järel, andsin talle natukene süüa, aitasin koolitööd teha ning vaba aeg võis alata. Ise hakkasin Kätsiga suhtlema.. oi me rääkisime palju ning igast asjadest -  nii hea oli :) Igatsen teda ja ta imelist perekonda! Kui Aartika koju tuli, hakkasime kunsti tundi sättima.. see aeg kui nad seal olid istusin mina Starbucksis ning loomulikult lobisesin jälle Kätsiga ning jõin kakaod. Ma olen siin hästi palju kakod jooma hakanud, sest Starbucki kakao on parim! Koju tulles kerge õhtusöök ning lapsed magama. Ise läksin kinno - seekordseks filmiks oli Super 8:
Heliefektid olid head, aga pärast filmi lõppu moment, kus kõigil oli, mis selle point oli :D :D Siis nuputasime kamba peale välja :D Meid oli isegi päris palju seekord: 8 inimest :)
Koju sain enne südaööd ning loomulikult kohe magama.

Kolmapäev, 28. september:
Hommikul saatsin Archita kooli, siis ajasin Aartika üles ning käskisin tal valmis panna. Tal oli dermatoloogi juures aeg kirja pandud 8.40 - nimelt on tal nina peal kaks suurt musta täppi/punni, mis mitte kuidagi ära ei lähe ning ka ükski näopesuvahend ei aita. Seal läks õnneks kiirelt, arst küsis mõned küsimused, andis mingi uue toote ning palus 2 nädala pärast tagasi tulla. Viskasin ta kiirelt kooli ning jõudis isegi õige aegselt. Ise läksin poodi endale sidrunit ostma kuna kurk oli valus ning nina nohune. Koju tulles tegin endale sidruniteed ning sättisin kooli. Seal rääkisime naisõigustest ja feminismist. Ei olnud nii huvitav, kui lootsin, et saab olema. Kodus lasin aja vist jälle niisama mööda.. ei mäleta igastahes, et midagi erilist oleks teinud. Kui Archita koju tuli, siis jällegi snäkk ja kodutöö ning tennisesse. Viisin tema ära, tulin koju tagasi Aartika järgi. Tal oli vaja PartyCity poodi minna, et mingiks kooli asjaks vananaise juuksed ja prillid osta. Seal avastasin megalahedad halloweeni kostüümid. No kohe ei saanud pilku ära, hästi kihvtid ja kindlasti mingi pidu ikka ju toimub. Kuna mul on viimasel ajal mesimummude vaimustus, siis mõtlesin endale mesimummu kostüümi osta. Tahtsin pilti panna, aga nende kodukalt ei saa seda alla laadida. Igastahes, kes näha tahab klikaku siia: Mesimummukostüüm.
Pärast seda kiirustasime Aartikaga tennisesse, et ta hiljaks ei jääks. Tund aega istusime niisama, Archita mängis minu arvutis mänge. Koju tulles nagu ikka õhtusöök ja magama. Pereema lendas Californiasse nii et teda koju ei tulnud. Kui kella 10 paiku pereisa koju jõudis, siis ma läksin Fabiano juurde. Vaatasime poistega jalgpalli: Brasiilia vs Argentiina. Esimene võitis 2 : 0 - kujutage nüüd ette, mis tunne võib olla seda mängu brasiillastega vaadata. Õnneks oli neid aint kolm :D

Neljapäev, 29. september:
Ärkasin 5.20, et koju tulla ning tüdrukud üles ajada ja kooli saata. Mõlemad läinud keerasin magama tagasi. Trenni ei hakanud ka minema, sest nina oli kinni ja hingata korralikult ei saanud. Kui kella 11 paiku üles ärkasin, hakkasin pesuga tegelema. Käisin Andreaga lõunal pastarestoranis. Teenindaja oli nii lahke. Pärast kui mulle tšeki tõi, siis oli peale joonistanud naerunäod ning kirjutanud Grazie :) Kodus tegelesin ikka pesuga edasi, korrastasin natukene tüdrukute tube ning läksin Architale järgi. Nagu ikka väike snäkk, kodutööd tal õnneks ei olnud. Viisin ta võimlemisse ning ise tulin tagasi koju, et ikka ja jälle pesuga edasi tegeleda. Pärast võimlemist nautisime kolmekesi kodus olemist: pereisa oli tantsimas, pereema ikka Californias. Sõime, lollitasime ning siis käisime pesus ja läksime kõik ilusti magama ära. Isegi mina vajusin kella kümne paiku juba voodisse, no nii väsinud olin.

Reede, 30. september:
Hommik hakkas mul eriti "ilusti". Ajasin noorema tüdruku ilusti üles, mingeid probleeme polnud. Aitasin riidesse panna ja siis saatsin vannituppa. Ise nagu alati läksin kööki, et hommikusöök valmis panna ning snäkk kooli. Kui Archita kööki jõudis nägi ta imelik välja ning enne kui midagi küsida jõudsin hakkas ta oksele, paar sekundit hiljem uuesti. Jooksin ajasin pereisa üles ning tulin alla koristama.. suurema osa koristaks õnneks pereisa ära. Archita ütles, et tunneb end hästi ning tahab ikka kooli minna, et neil täna mingi väljasõidu päev. No andsin siis süüa, sõi ilusti ja viisin ta kooli, et õpetajaga rääkida ning öelda, et kui ta end veel halvasti tunneb, et ta mulle helistaks ning ma tulen talle järgi. Nii kui koduuksest sisse astusin, nii sain kõne: Archita oksendas, on medõe kabinetis, palun tulge talle järgi. Otsapidi kooli tagasi. Tõin ta koju ja panin magama. Ise saatsin Aartika kooli. Hakkasin voodipesusid pesema, sest täna oli koristaja päev. Õnneks Archita magas kaua. Kui üles ärkas saatsin ta telekat vaatama, ei julgenud midagi süüa anda. Ainult apelsinimahla. Siiski mingi aeg ta ütles, et kõht on tühi, proovisin erinevaid puuvilju anda.. minut hiljem tuli kõik välja. Siis helistasin arstile ning juba olimegi teel arsti juurde. Seal läks meil tund aega - pm on hetkel mingi viirus ringlemas siin. Kirjutas mingit rohtu ning tulimegi koju. Ülejäänud aja ta vaatas telekat ja vedeles niisama. Nii mu õhtu mööduski. Aartikaga natukene näksisime süüa midagi, siis tantsisime Wii järgi jälle - kohe annab tunda, et pole kaua tantsinud, juba pärast 4ndat lugu oli võhm väljas ja skoorid jumala madalad :D
Pärast käisin pesus ning sättisin Teresa poole. Mu NY kooli aegsed sõbrannad Alexandra ja Sarah tulid Atlantasse, istusin natukene nendega ning sõin hilist õhtust. Hea hea hea oli jälle pea üle 9 kuu neid näha.

Oma nädalavahetusest kirjutan järgnevas postituses, sest aeg on hakata end valmis sättima: Nashville ja 3 Doors Down siit ma tulen!!!!!

Nii põnevil.

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment