Thursday, October 20, 2011

TKN

Teisipäeva hommikul nagu ikka plikad ilusti korralikult kooli, ise trenni. Kui ma nendega liitusin, siis nad saatsid mulle kupongid koju, et mu sõber või perekonnaliige saab 7 päeva tasuta proovida erinevaid trenne. Nii siis tuli minuga sinna kaasa Andrea. Nagu teisipäeviti ikka tegime BodyAttacki - no mine metsa, niii väsitav ja tappev on ikka. Higi voolab ojadena. Aga alla ei anna ja enesetunne on hea! Andrea oli ka pool surnud, ütles, et ta poleks elu sees ette kujutanud, et see nii raske on. Pärast trenni läksin klubi juhatajaga rääkima, kuna mul on lepingus kirjas, et iga kuu pean $39.99, aga oktoobris läks maha $59.54. Hakkas siis asja uurima ning tuli välja, et kuna selle kaardiblokeerimisjama tõttu nad ei saanud õigel päeval võtta, siis tuli mingi teenustasu või ma ei saanudki aru, mis asi sinna juurde. Igatahes tegi ta paranduse ning novembris maksan selle vahe võrra vähem, et ikka õige summa tuleks ja nad rohkem ei küsiks :) Nii tore. Pärast trenni siis koju ja pessu... mõnus pikk ja kuum dušš. Vaatasin siis Kanal 2 kodulehe pealt "Saladused", aga ei olnud midagi nii põnevat, uue hooaja esimene osa oli. Ma siin ei tea enam ju kodumaisetest saadetest midagi :/ Telekat üldse ei vaata, ainult internetist sarju ja filme. Siis tegin jällegi tüdrukute toad korda ning lõõgastusin natukene niisama. 3.20 korjasin Archita koolist peale ning läksime otse ujuma. Nimelt tahab ta ujumistiimiga ühineda ning selleks pidi ta põhiasjad ette näitama, mida kuidas oskab, et ujumismeeskonna peatreener saaks oma hinnangu anda. Kõik läks hästi. Ei tea ainult kuna ta hakkab trennis seal käima. Kodus kiirelt pesus, kiire snäkk ja kunstiklassi. Sellel ajal istusin mina muidugi jälle Starbucksis. Siis aga koju, õhtusöök ja oligi aeg Archita voodisse panna. Rääkisin Facebookis Andreaga ning ootasin, et keegi mul koju juba tuleks, et saaksin oma filmiõhtule minna. Andsin viimase minutini aega ning kui hakkasin kööki minema, et kontrollida, kas kellegi auto on ees ja kui ei, et siis helistan pereisale ja küsin kuna ta koju tuleb, aga samal hetkel astus pereema uksest sisse. Ütlesin kiirelt tere ja head aega. Filmiks oli "30 minutes or less" - no 1 dollari eest käib kah, aga mingi selline suht ajukas komöödia oli:
Pärast seda muidugi koju ja magama.

Kolmapäeval saatsin tüdrukud ilusti kooli ning hakkasin ka ennast sättima. Nimelt pidime viimase koolipäeva puhul ennast halloweeni kostüümi panema. Hea, et ma 11-aastasega samas mõõdus olen - ei pidanud midagi välja mõtlema hakkama, tõmbasin tema nõia kostüümi selga ja voilaa.. kuri meik näkku ja olingi valmis kooli minema. Seal oli niii mõttetu. Istusime niisama, saime tunnistused ning tehti pilte ja siis tantsisid kaks kõhutantsijat, kes selles samas koolis õpivad. Tunnistuse peale ei kirjutatud isegi krediteid, seega läksime Sarahga mingi asjaajaja juurde, kes ütles, et me peame eraldi küsima neid, et ta peab kontrollima ning järgmine neljapäev saame ametliku kirja, kus on punktid peal. Täiesti haige süsteem ikka :/ Koolist kodus, lõunasöök. Võtsin siis ka oma meigi maha, vahetasin riided, käisin raamatukogus ning läksin Andreaga Starbucksi kakaod jooma. Tund aega seal, siis pidi ta koju liikuma hakkama kuna tööpäev hakkas tal siis. Hüppasin kiirelt poest läbi ning kiirustasin koju, sest pidin ka ju Architale bussi vastu minema. Kodus käisime ta kooliasjad läbi ning kui korraks kööki läksin ja tagasi tema tuppa hakkasin minema, sain üllatuse osaliseks. Vabatahtlikult oli laua taha istunud ning hakanud õppima. Ei seganud teda, vaid läksin hoopis omi asju tegema.  Kui need tehtud, vahetasime riided ning andsin natukene vaba aega. Siis aga tennisesse. Viisin ta sinna, ise tulin Aartika järgi. Teate kui külm meil siin on.. JUBE! Okei, teil Eestis on külmem, aga ikkagi.. 9 kraadi ja tuul ja vihm.. ei taha :( :( Igastahes Aartika tegi 2h järjest (teine tund oli mingi järgitegemise klass) ning ma ei leidnud mõtet seal istuda niisama niikaua. Tulime Architaga koju, ta käis pesemas ning ma hakkasin õhtusööki tegema. Peaaegu sellega valmis, pidin uuesti Aartikale järgi minema. Kodus sõime ja oligi une aeg. Kui vanemad koju jõudsid ja Archita juba magas, läksin Fabiano juurde. Jõime teed ja rääkisime niisama.. selline natukene romantiline õhtu küünlavalgel.. hea sooja saada kui õues nii külm on :)
Ööbisin tema pool.

Täna siis ärkasin hommikul 5.30 ning hakkasin koju sõitma. Täpselt enne 6te jõudsin, ajasin Archita üles ning rutiinse hommiku moodi ikka mõlemad tüdrukud kooli. Siis heitsin 45ks minutiks magama ja ärkasin äratuse peale. Riidesse, kikud ja nägu puhtaks ning trenni - Bodystep. Oeh.. ei tea, kas ma olin väsinud või oligi see tund ka raske, aga mõnusalt võttis läbi - samas tuleb selline mõnus energia sisse! Ütlesin küll Andreale, et see klass ei ole nii raske, kui teisipäeval oli, aga ta kurtis just vastupidist.. vähemalt higistama võttis rohkem :) Kodus jällegi mõnus kuum dušš ning hakkasin pesuga tegelema. Lugesin natukene raamatut ning rääkisin vanematega msnis juttu. Siis magasin jälle mingi pool tundi ning oligi aeg Architale kooli järgi minna. Kodus vahetasime riided ning viisin ta võimlema. Ise tulin koju, et ei kaotaks aega pesuga tegelemisel. Pool tundi hiljem läksin talle järgi. Hakkasin õhtusööki tegema kui järsku Archita hakkab karjuma, et ta kõht valutab nii hullult nagu lõhkeks kohe ning ta tahab vett juua. Viisin talle siis klaasi vett ning samal ajal kui ma läksin pereisale rääkima, mis toimub, oksendas Archita terve diivani täis. Ega ometi mitte jälle!!!! Käis siis pesus, koristasin diivani pealse ära ning pärast seda oli kõik korras. Sõime ilusti õhtust, ta läks oma tuppa mängima ning nagu midagi poleks juhtunudki. Õnneks läheb ikka homme kooli. Mingi aeg panin ta raamatut lugema ning nüüd peaks juba magama. Aartika nagu ikka teeb koolitööd sellel kellaajal. Mina olen ka valmis magama minema, aga kuna voodist välja tulles on niiiiii külm, siis ma eriti ei raatsi minna tudukaid selga panema.. magangi nende samade riietega, hea soe :D
Nüüd räägin Monikaga ning mõtlen, kas tõesti minna magama, lugeda raamatut või vaadata netist mingid sarja natukene.
Kuna homme kooli ei ole, siis üritan uude trenni minna ja maniküüri juurde panin ka homseks aja kirja. Lähen lasen endale prantsuse maniküüri teha :)
Teie aga olge paid ning üritan võimalikult kiiresti uuesti kirjutada :)
Kallid

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment