Thursday, October 6, 2011

Neljapäev

Wupiduuu - täna läksid mõlemad tüdrukud kooli! Hommikul hakkasin kohe pesuga tegelema ning 9.45ks läksin trenni - üle nädala aja! Oeh, nagu ausalt higimullid otsa ees, süda sees puperdamas ning keha värisemas. See oli ikka hea trenn. Tappev, aga enesetundele super. Ja pärast seda mõnus kuum dušš - nagu kirss tordil! Tegelesin edasi pesuga, koristasin tüdrukute tube natukene, sättisin mõnda enda asja. Nimelt panin asju kokku, mida siin ei saa kasutada või ei vaja ning saan novembris Anneliga koju saata.
Kella kolmveerand ühe ajal sain võõra numbri pealt kõne - Aartika helistas koolist, et tunneb end halvasti ning arst lubas ta koju... jipii, läksin siis talle kooli järgi. Õnneks mingit probleemi polnud temaga, viskas voodisse ja luges raamatut. Ise tegelesin pesuga ja vestlesin Monikaga. Suutis mind ikka totaalselt naerma ajada oma lolli lobaga! :D
Kella 3.20ks läksin Architale kooli järgi, kodus riietevahetus ning edasi võimlemisse. Seal 50 minutit lugesin lihtsalt raamatut.
Kodus aitasin tal siis pesemas käia. Tegin õhtusööki, koristasin köögi ja nüüd pm vaba aeg. Tüdrukud vaja veel voodisse kupatada, aga sinna on umbes 40 minutit aega. Nii ma siis istun siin ja teavitan teid oma päevast. Kohe hakkan oma õhtuse lugemisega tegelema ehk siis Merle Keenia blogi. Ta küll Eestimaal tagasi, aga mul jäi blogi lugemine mingil põhjusel poolikuks.. nüüd teen kõik tasa. Ja nii hea kah, ei pea uut juttu ootama. Nii põnev on :) Kes on huvitatud vabatahtliku seiklustest Keenias, küsige julgelt aadressi, jagan lahkelt! Muidugi Merle heal soovil :)
Kui noorema plika magama saan, siis naasen "Kondid" järgmise osa juurde - põnev põnev põnev!

Nüüd aga suhtlen hoopis Keit'ga. Tema on meil suhteliselt värske Au Pair Virginia osariigis. Ta peab ka blogi, see on ka metsikult huvitav. Kes seda ka jälgida tahab andke aga teada, võin veel julgelt linki jagada.. haha :)
Teen siin muudkui reklaami teistele, varsti endal polegi lugejaid :D

Aga olks-dolks-molks!
Päev pea õhtas, teil alles 2.26 öösel.. loodan, et teil kõigil ikka head, ilusad ja värvilised unenäod! :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment