Tuesday, October 4, 2011

Nashville

Laupäeva hommikul ärkasime poole üheksa paiku, kuna Fabiano auto reede õhtul jälle katkestas, siis viisin ta tööle ära. Ise läksin koju. Käisin pesus, võtsin küünelaki maha ning panin uue peale, kirjutasin blogi ning suhtlesin sõpradega. Pakkisin ka asjad, sest Nashville oli juba ootamas. Veerand nelja ajal hakkasin kodust liikuma, et Fabiano töö juurest peale korjata, tema juurest korraks läbi hüpata ning teekond Nashville võis alata. 4 tundi sõitu. Mulle hullult meeldis see maastik, mida mööda sõitsime - loodus oli imeline. Siiski mägedest tingituna olid kõrvad enamuse ajast lukus.
Nashville jõudsime 20.30-21.00 vahel. Esimese asjana registreerisime end hotelli sisse, viisime asjad tuppa, vahetasin riided ning võtsime suuna linna downtowni, mis on linna kõige populaarsem osa. Alguses kõndisime niisama mööda peatänavat "Broadway" uudistades, mis huvitavat on ning samal ajal vaikselt silma peal hoides kohtades, kuhu sööma saaks minna.
 Nashville Downtown

 Piilusime sisse ka - naised päriselt tantsisid baariletil, aga need olid siiski ainult külalised seal.

 Üks populaarsemaid salooni Nashvilles - järjekord oli pikk terve öö läbi.
 Väga hea söögikoht. Armusin oma lasanjesse :)

 Ka üks väga populaarne ja hea koht! Esimene baar kuhu sisse astusime ning õlle võtsime. Tegelikult ma jõin Smirnoff Ice.
Hahaha... kaksikud. Nad olid nii naljakas ja samas nii ägedad. Suured muusikud enda arust.










Mõtlesime, et lähme siis sööma WildHorse Salooni (metsiku hobuse saloon), aga kuna sissepääs oli 6 dollarit, siis otsustasime, et jätame seekord vahele ning teeme pühapäeval lõunasöögi seal. Mina tahtsin pastat, Fabiano kaalus jaapani kööki - siiski läksime Itaalia peale :D Ja ei kahetse. The Old Spaghetti Factory oli väga ilus, vanaaegne ning suurepärase toiduga. Ei olnud nagu tavalises söögikohas, tundsin end kui keegi eriti tähtis inimene juba laua pärast, mis meile anti - suured pehmed toolid ja suur võimas laud. Kõhud täis suundusime baaridesse/pubidesse. Ühest teise, uudistades ja avastades. Enamus kohad olid väga lahedalt sisustatud ning loomulikult metsikult rahvastatud. Muusika oli nagu ikka Nashvillile kohane - kantri. Siiski leidus ka mõni lugu ka teistest muusikavaldkondadest.
Mis veel hästi lahe Broadway'l lahe oli - suveniiripoed olid öö läbi avatud, mis on minu meelest väga kaval. Baaride/pubide kõrval, inimesed lähevad joovad mõnusasse olekusse ning siis läheb ostlemiseks.
 Osta üks paar, saad kaks tasuta. Üks normaalne saapapaar maksis 300 dollari ringis, see teeks siis ligikaudu 215 eurot. Kujutage nüüd ette. Mõistan, et need on käsitsi tehtud ja ma ei tea, mis kõigi peenete loomade nahkadega, kuid siiski - ei raatsi ikka sellist summat välja käia. Ning ostes ühe paari, võttes 2 tasuta - tuleb ühe paari hinnaks 100 dollarit umbes. Aga siiski kallis ning peale kauba ei taha 3 erinevat saapapaari. Kunagi ehk kui rikkaks saan :)


Hotelli tagasi läksime poole nelja paiku.

Pühapäeval ärkasime üheksa paiku, panime riidesse ning läksime hommikust sööma. Puder, helbed, vahvlid, muna, sõõrikud, kohv, mahl, vesi ja loomulikult karastusjoogid. Kõhu sai ikka korralikult täis :) Pärast seda vedelesime niisama veel toas, seedisime oma toitu, siis käisime pesus ning keskpäevaks pidime end välja registreerima. Võtsime suuna linna poole ning esimene koht, mida külastasime oli Centennial Park. Seal on üks suur hoone - Parthenon, mis on Vana-Kreeka mütoloogia järgi tehtud, ilusa vaatega tiik, lilleaed - üldse selline hästi ilus ja mõnus park oli, kus inimesed saavad niisama sõpradega aega tulla veetma.

 Parthenon
Ulatamas oma kätt John W. Thomas'le
John W. Thomas kuju kõrval, mis asub Phartenoni ees.
 Parthenon




Selline mõnus kivist pink oli seal lilleaia läheduses.
















Pärast seda läksime Riverfront parki, mis tegelikult ei olegi nagu park vaid lihtsalt üks pisike muru ala jõe ääres.
Seal olid mingid kutid, kes tegid rulluiskudel trikke. Istusime natukene niisama ja vaatasime neid seal. Edasi läksime Broadway tänavale tagasi. Jalutasime mööda tänavat üles, siis alla tagasi. Käisime suveniiripoodides ning suundusime WildHorse salooni sööma. Toit oli päris hea, aga siiski meeldis eilne lasanje rohkem. Mis lahe oli, et jooki ostes saad selle tellida suveniiriklaasis, mille endale saad jätta. Nii ma siis tellisin endale ühe magusa kokteili saapakujulises klaasis, Fabiano võttis õlle.

 Saabas suurem kui mina.


 Wild horse.

 Suveniiriklaasi.
 Õppisin linetantsu
Lehm vs hobune
Pärast seda salooni võtsime suuna kontserdi paiga poole. 3 DOORS DOWN! Ma kohe jumaldan seda bändi. Kontsert oli muidugi õues ning pole ju enam just kõige soojem. Mina olin oma nahktagiga suhteliselt soojas, aga Fabiano külmetas ikka mega palju. Reegel oli ka, et kui kontsertipaigast lahkud, siis enam sisse ei saa, siis õnnestus meil see naine seal ära moosida, et ma jään tema juurde ning Fabiano jookseb kiirelt auto juurde ja krabab rohkem riideid. Niisiis panime soojemalt riidesse ning suundusime oma kohtade juurde. Tegelikult olid meil väga head kohad, kuid mina olen natukene lühikene. Kuna kontsert hakkas 6.30, aga meie jõudsime 8 paiku sinna, siis nägime alates teisest bändist, kelleks oli Theory of a Deadman. Tead ka seda bändi ja nad on head head head.
Ning loomulikult tuli pärast seda bändi ja väikest vaheaega 3 Doors Down.









Tegin ka paar videot, et ikka mälestus jääks nende esimesest (loodetavasti mitte viimasest) kontserdist:

Tagasi hakkasime sõitma poole üheteistkümne paiku ning koju jõudsin 4.30 hommikul. Kaks tundi sõitis Fabiano, ma üritasin magada, siis tegime väikse peatuse ning siis sõitsin mina tund aega, tema magas ning viimase tunni sõitis jällegi tema.

Selline oligi minu nädalavahetus Nashvilles.
Soovitan seda linna külastada kõigil, kes siiakanti satuvad!

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment