Wednesday, November 2, 2011

1.-2.11.2011

Teisipäeval saatsin tüdrukud kooli ning ennast sättisin trenni. Käisin BodyAttacki tegemas. Ma ei tea, kas see klass oli kergem või ma hakkan vaikselt harjuma, aga enam ei olnud nii raske. Siiski võttis mõnusalt higistama ning tõi hea energia sisse. Kodus suhtlesin jälle natukene emma ja issiga, sõin ning hakkasin "Laulupealinn" vaatama. Mulle täitsa meeldib see saade. Vaatasin ära viienda osa ning alustasin vaikselt kuuendaga. Samal ajal hakkasin meie nii öelda sahvrit koristama, kus ei saanud ei ööd ega mütsi aru, mis kus on ja üldse, mis toiduained meil olemas on. Siis tegin ka tüdrukute toad korda ning sain natukene puhata, kui oligi aeg Architale kooli järgi minna. Koju jõudes vaatasin ta kooli paberid läbi ning kavalusega sain kiiresti kodutööd tegema ja õnneks läks meil sellega kiiresti. Siis vahetasime riided ning sättisime võimlemise asendustundi, kuna eelmine neljapäev sellel ajal käisime hambaarsti juures. Saime treeneritest valesti aru ning panime kogemata halloweeni kostüümi selga. Õnneks olid tal selle all retuusid ning kui kohale jõudis, et ta on ainus, kes kannab kostüümi, siis andsin talle enda särgi - hea oli, et dressikat ka kandsin. Lugesin siis raamatut ja kuulasin natukene muusikat. Kodus tegin kiiresti neile mõned võileivad ning kiirustasimegi juba edasi kunstitundi. Seal käisin Starbucksis, jõin jällegi kakaod ning lõpetasin "Laulupealinn" kuuenda osa vaatamise. Kodus soojendasin kiiresti toidu üles, sõime ning panin Archita raamatut lugema ning magama. Kui pereema koju jõudis, rääkisime natukene juttu ning kiirustasin kinno "Raise of the Planet of the Apes" vaatama. Väga hea oli ning kindlasti soovitan kõigile:



Une-Mati juurde sain südaöö paiku.

Täna saatsin tüdrukud kooli ning plaan oli endal BodyPumpi minna, aga jäin hoopis magama :/ Üldse ei meeldi see hommikune tund aega vaba aega.. pean endale midagi aktiivset selleks ajaks leiutama. Pool üksteist ärkasin telefoni kõne peale üles. Tegelikult tuli kõne heal ajal, sest siis ei magagi poolt päeva jälle maha. Nii kui Facebooki sain kirjutas Andrea juba ning kutsus lõunale. Kiire pesu, valmissättimine ning minek - Panera Bread. Sõin tomatisuppi ja salatit. Üle tunni aja istusime seal, siis pidi ta aga koju tagasi sättima, sest töö aeg hakkas lähenema. Kui mina aga koju sain, siis avastasin, et Erika on skypes ja nii üritasime rääkida. Kahjuks ta mind ei kuulnud, küll aga nägi. Vähemalt saime kirjutada :) Kohe kolmes keeles kirjutasime (eesti, inglise ja vene) ning kõik kolm meil mõlemal ka lonkasid.. saime palju rääkida ning mõnusa sooja tunde tekitas minus :) Kallistan sind, kui loed!
Siis aga sättisin kiirelt tüdrukute toad korda ning jooksin Architale bussi vastu. Kodus olin jällegi kaval. Tegime kohe ta kodutöö ära ning siis panin ta matemaatikat tegema. Neil on iga kuu üheks vabatahtlikuks ülesandeks 10 korda erinevaid matemaatilisi ülesandeid lahendada vähemalt 15 minutit. Kuna ma tean, et ta on nõus üks kõik mida tegema, et saaks ainult minu arvutis olla, siis lasin tal ühel Interneti leheküljel lahendada korrutustabelit. Kokku tegeles sellega 17 minutit. Siis oli meil mõlemal 20 minutit vaba aega ning juba sättisimegi tennisesse. Ennem käisime bensiini võtmas ning täna oli see automaat jube aeglane.. mingi üle 10 minuti passisin seal ennem kui paak täis sai, tänu sellele jäime pea 10 minutit ka tennisesse hiljaks, aga polnud hullu. Kiirustasin Aartikale koju järgi ning jällegi tagasi, kus nüüd on jäänud veel 15 minutit aega surnuks lüüa, et saaks koju tagasi toimetama minna. Õnneks on õhtu juba lähedal ning varsti saab ka uuesti magama sättida :)

Nonii.. nüüd on 2 tundi hiljem möödas. Sõime, käisime pesus ja nüüd loeme raamatut. Siiski pereema ajas mind natuke kurjaks. Tuli koju, võttis Aartika peale ja siis läksid poodi mingeid beebiriideid ostma. Ja siis helistas, et nad lähevad süüa ostma, kas me tahame midagi... halloooo.. me alles lõpetasime  söömise, aga muidugi kui on võimalus burgerit saada, siis ikka ju telliks. Arghhhh!!
Nüüd siis varsti heidab Archita magama ning mina mõtlen veel, kas hakkan netist midagi vaatama või ka hoopis raamatut lugema :)
Ning kuna täna on hingedepäev, siis põletan küünalt ning mõtlen oma kallitele lahkunutele, eriti oma vanaemale, keda väga väga väga väga palju igatsen :(


Siilitydruk

No comments:

Post a Comment