Thursday, November 3, 2011

3.11.2011

Eile õhtul hakkasin hoopis ETV kodukalt "Tuulepealne maa" vaatama. Ma kunagi natukene jälgisin, kui telekast jooksis, aga ei näinud korralikult, nüüd tegin nii huvi pärast uuesti algust. Täna jätkan teise osaga :)
Täna muidu siis aga kui olin tüdrukud kooli saatnud hakkasin pesuga tegelema ning köögis toimetama, et ainult voodisse ei viskaks ja oma trenni jälle maha ei magaks.
9.45ks läksin siis BodyStepi, mis täna oli eriti rahvastatud klass.. niii palju inimesi oli, aga see- eest trenn oli ka ikka superhea. Kodus sain natukene jälle pesuga tegeleda, ennem kui lõunale läksin Andrea, Margarita ja Laureniga. Tähistasime natukene Andrea 21st sünnipäeva - ta ka nüüd ametlikult täisealine meil ning õige pidu võib alles alata.. juhuuu! Seega saab ka homme suund klubi poole ette võetud :) Aga lõuna oli lahe.. panime Andreale pähe krooni "Birthday Girl" ning koti külge suure õhupalli. Kõik soovisid talle õnne ning 3 teenindaja kutti isegi laulsid :) See kutt, kes meie põhiteenindaja oli küsis meie nimesid, et Facebookis sõbraks lisada ning koos ehk midagi ette võtta... hahaha - kobe kutt oli.
Kodus aga natukene kiirelt pesu jälle ning siis Architale kooli järgi. Kodus vahetasime riided ning lendasime juba edasi võimlemisse. Nii kaua kui ta võimles käisin mina raamatukogus ning tulin paarikümneks minutiks koju pesuga tegelema. Kui olin ta uuesti peale korjanud andsin talle vaba aega, et saaksin oma pesuga tegelemise ära lõpetada, köögi korda teha ning siis neile õhtusöök üles soojendada. Sõid, aitasin Archital pesemas käia ning panin ta voodisse. Nüüd ootan, millal ta magama jääks.
See postitus sai nüüd küll aint pesu ja pesu ja pesu ja pesu, aga ma mõtlesin, et kui nüüd ära ei kirjuta, siis homme ka pole raudselt aega kirjutada ja siis tuleb nädalavahetus peale, kus on ka kiire ja siis tuleb jälle mingi pikk postitus onju. Nüüd vähemalt päeva tegevus kirjas :)
Et päris igavaks ka ei lähe, siis panen siia video loost, mille eile avastasin.. hea hea hea :)
Paid!
Siilitydruk

No comments:

Post a Comment