Monday, November 21, 2011

21.11.2011

Kuna tüdrukutel on koolist vaba nädal, siis saame hommikuti kauem magada. Täna pidime siiski kell 9 üles ärkama, et Architaga Atlantasse hambaarsti juurde minna. Sõime hommikust, sättisime valmis ning sõit võis alata. Hambaarsti juures läks umbes tund aega, nad panid talle plommi ühele tagumisele hambale. Ja Archita lamas seal toolis nagu boss.. ausalt ka. Nii kui pikali viskas ja need lambikesed põlema pandi anti talle päikeseprillid ette, et ta saaks ikka telekast oma lemmikseriaali vaadata.. kusjuures telekas tõmmati isegi lähemale talle..otse ninaette - votnii käivad need asjad tänapäeval siin.
Hiljem läksime lõunale jällegi Mehhiko kiirtoidurestorani. Archita muidugi süüa ei saanud, aga meie ülejäänud nautisime toitu täiel rinnal :)
Koju naastes vahetasin ma riideid, sest väljas oli niiii palav, et võttis lausa higistama. Siis aga siirdusime kinno ning tänase päeva filmiks valisime "Cars 2":
Pärast kino lihtsalt vedelesime niisama kodus. Istusin köögis ning ajasin Rajiviga juttu. Ma ei mäleta kas ma eelmises postituses mainisin, aga pereisa parim sõber, kes Dallases elab, tuli eile õhtul meile mõneks päevaks külla.
Siis aga aitasin Archital pesemas käia ning sättisime end valmis õhtusöögiks. Käisime ühes India restoranis. Koju naastes pidid tüdrukud hakkama "isa tööd" tegema ning mina sain tulla mõnusalt voodisse vedelema. Mõtlesin, et kirjutan blogi, kunagi ei tea kuna see laiskuseuss mus jälle üles ärkab ju :)
Nüüd aga naasen "Tuulepealne Maa"juurde ning pärast seda mõnusalt Une-Mati seltsi :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment