Wednesday, November 9, 2011

8.-9.11.2011

Eile oli siis tüdrukutel koolist vaba päev. Ise ka ei tea miks. Kalendris oli lihtsalt kirjas: Õpilaste puhkepäev, õpetajate tööpäev. Vähemalt magada sai.. jeee! Ärkasin siis 8.45 üles, ajasin ka Archita üles kuna tal oli 10.45 hambaarsti aeg, aga see oli kuskil Atlantas. Sõime siis hommikust ning sättisime teele. Panin GPSi aadressi sisse ja asusime teele. Kuni Atlantani teadsin teed peast, aga siis hakkasin GPSi jälgima ning loomulikult olin vale aadressi pannud. Varsti siis pereema helistas, et kaugel me oleme - me oleme eksinud! Andis siis õige aadressi, natukene veel seiklemist ning täpselt õigel ajal jõudsime sinna. Vaadati tal siis hambad üle, sellest probleemsest tehti x-ray pilt (ma ei tea, kas Eestis ka seda niimoodi nimetatakse!?) ning lepiti uus aeg kokku, et saaksime tagasi tulla ja ära parandada. Pärast seda läksime siis kolmekesi sööma, kuna Aartika tahtis koju vedelema jääda. 12.45 paiku saime hakata tagasi kodupoole liikuma. Võtsin siis Aartikaga ühendust, et ta vaataks filmi ajad kinost järgi kuna pereema oli meile selleks loa andnud. Kodus tegime siis kiire snäkki ning juba olimegi teel kino poole. Plaan oli vaadata Smurfe, aga kahjuks oli seanss välja müüdud. Otsustasime siis Spy Kids. Omamoodi huvitav oli ka see. Ei kurda, et vaatamas käisime:



Pärast kino riietevahetus ning teele kunsti poole. Helistasin hommikupoolikul õpetajale, et ehk saame tänase tunni varem teha, siis ei jõua me nii hilja koju. Nii tegimegi tund aega varem. Jällegi samal ajal Starbucksis kakod joomas ja uurimas. Tahan jälle juuksurisse minna, aga midagi head ning odavat. Leidsin siis ühe salongi siin lähedal, mida kliendid olid arvukalt kiitnud. Uutele klientidele on ka kodulehekülje peal välja prinditavad kupongid, millega saab 25% kogu teenuse pealt alla. Järgmine nädal ehk lähengi ja uurin, kui hea see on. Peale kunsti koju, õhtusöök ning pesu ja raamatu lugemine. Siis tuli ka pereema koju mingi hiina toiduga jälle - Archital jälle kõht tühi. Sõi natukene ning panin uuesti voodisse. Lasin natukene lugeda ning siis magama. Pidime kinno minema, aga kuna Jasmin saatis viimasel hetkel SMSi, et nad ei saa Tiagoga tulla, siis ei hakanud ka sinna ronima kuna nad olid ainukesed, kes olid märku andnud, et tulevad. Pugesin aga hoopis voodisse ning naasin "Tuulepealne Maa" 3 osa rüppe :)
Ning pärast seda oli ka endal unedemaale mineku aeg.

Täna hommikul õnneks jälle tüdrukutega probleeme polnud ning sain ilusti kõik kooli saadetud. Pärast seda pugesin natukeseks voodisse, rääkisin jällegi Krissuga juttu, natuke ka Leanika ja Jaanikaga. Siis käisin pesus ning läksin oma hommikust sööma. Siis aga hakkasin vennaga rääkima kuni sain koolist kõne, et Aartika tunneb end jälle halvasti, kas ma saaksin ta peale korjata. Nii siis läksingi. Kodus keeras ta kohe magama. Mina jätkasin vennaga rääkimist. Vahepeal käisin Archital bussi vastas ning lasin tal telekat vaadata, ise ikka vennaga rääkides :) Siis mingi aeg tegime tema koolitöö ära ning hakkasime tennisesse sättima, kus ma nüüd siis istungi, kuulan muusikat ning viin teid oma igavate päevadega kurssi. Kodus tavapäraselt ikka õhtusöök - soojendan eilse hiinaka üles, sätin Archita pessu ja magama :)
Koju jõudes sõime ning siis hakkasime Architaga kööki koristama. Panime muusika põhja, laulsime ja tantsisime ja koristasime kogu köögi kahekesti ära. Siis läks ta pessu ning kui pidžaama selga sai tegin talle nukuteatrit natukene. Meil oli lõbu laialt. Siis aga sättisin ta voodisse ning nüüd uinubki magama :)
Mina aga hakkan "Tuulepeane Maa" neljandat osa vaatama ning pärast seda kolin ka magama :)

Siilitydruk

2 comments: