Sunday, May 29, 2011

Kiire, kiire, kiire

Oeh.. jälle pole pikalt kirjutanud.
Aga igastahes - neljapäev oli küll esimene vaba päev koolist, kuid pereema tõstis klaveritunnid neljapäevasele päevale kella 11st 12ni, see tähendab, et peame 9.30 üles ärkama. Nii siis läbi raskuste saime üles. Käisime klaveris, kus ma tund aega raamatut lugesin, pärast seda tulime koju ning asusime koristama - tegime Aartika toa niii korda, et ta ise ka ei suutnud uskuda, et see tema tuba on. Nagu tõsiselt, ta viskas rohkelt asju minema, mida lihtsalt niisama aastaid hoidnud oli. Hiljem korrastasin veel Archita tuba ning kööki. Kella 16ks läksime võimlema, pärast mida käskisin neil mõlemal pesemas ära käia kuna nende esimene lapsehoidja Ingrid tuli külla. Kella 19ni niisama vaatasime telekat ja mängisime, siis hakkasin õhtusööki tegema ning Ingridi saabudes sõime. Siis jätsin nad omavahele, et nad kõigest rääkida saaksid.
Reede hommikul ärkasin 9.30 kuna pereema lubas perekonnasõpradele, et ma sõidutan nad lennujaama - läksid kolmeks nädalaks Indiasse. No koju tagasi jõudsin natukene enne 12st, selleks ajaks olid ka tüdrukud üles ärganud - ütlesin, et lähen hommikusööki tegema, aga Ingrid tahtis välja minna. Nii siis läksime Panera Bread'i sööma, pärast seda shoppama. Mis mind nii väga häiris on see, et ta tegi mõlemale tüdrukule enne minekut meigi ja hullult lõhnatas neid. Lisaks sellele nad kandsid kleite (siin oldud pea 5 kuu jooksul pole ma neid veel kordagi kleite kandmas näinud). Shoppamise käigus segas mind see, et ta sundis neid proovima riideid, mida ma tean, et kumbki neist kandma ei hakka. Ning kui Aartika valis endale midagi sinist (talle meeldib nüüd vist sinine), siis Ingrid üritas talle selgeks teha, et see pole naiselik, et ta peaks midagi roosat valima - seelikut või kleiti.
Koju tagasi jõudsime kella 7 paiku, kui pereema juba oma venna ja vanaemaga kodus olid. Nüüd siis said nimedest ka näod. Sõime õhtust ning mina tulin magama ära.
Laupäeval käisime pereema venna ning tüdrukutega White Water Park'is, mis on siis üks suurimaid veeparke siin - kaua eriti olla ei saanud kuna pidime ootama mingi tund aega järjekorras, et sisse saada ning kella 2ks pidime tagasi kodus olema pereema soovil. Aga kuna meil on hooajapääsmed, siis saame seal terve suve vältel käia. Koju tulles käisime pesemas ning sõime lõunat. Esialgselt pidime kohe seda minema StoneMountain Park'i, aga plaanid muutusid ning läksime hoopis kella 6 paiku. Sina sõidul ma magasin autos, sest Archita ajas mind hommikul kell 8.20 üles - ma ei tea, miks. Kohale jõudes kõndisime jälle üles mäkke (nagu veebruaris tegime, kui seal käisime), mõned pildid:

 Atlanta Downtown
 Atlanta Midtown
 Tüdrukud
 Minaaaa
Ingrid ja Archita.
















Pärast seda läksime Lasershowd vaatama, mida näidati mäepeale (sellele pildile):


Tegin ka video, aga sealt on midagi rakse aru saada.
Rahvast oli seal umbes sama palju, kui meie laulu- või tantsupeol ehk. Alguses näidati Lasershow toetajate klippe: Atlanta Bravers (pesapalli meeskond), Atlanta Hawks (korvpalli meeskond) ning Atlanta Trashers (jäähoki meeskond), siis tuli video Georgia osariigist ning siis USA ajaloost, mille käigus lasti Ameerika hümni.
Seal seistes ja kõike seda vaadates mõtlesin, mida võivad tunda ameeriklased. Ise mõtlesin oma pisikese Eesti peale ning tundsin suurimat uhkust olla selle erilise riigi kodanik. Rääkigu inimesed mis tahavad, aga Eesti on kodu ning eestlane olen ja eestlaseks jään, sest ausalt - eestlane olla on uhke ja hää!
Lasershow lõppes aga uhke ilutulestikuga. Pärast seda läksime sööma IHOP'i - International House Of Pancakes - Rahvusvaheline Pannkoogi Maja. Koju jõudsime 00.15 - ja arvake ära kas kõik olid unised või mitte. Keerasin oma toa ukse lukku, et hommikul segajaid ei oleks.
Kell 10 läbi natuke ärkasin üles, käisin sõin hommikust - Ingrid, tüdrukud ja pereema vend läksid veeparki, mina jäin koju, sest koolitööd oli vaja teha. Kuna eelmine tund puudusin pidin ise kõik järgi õppima pluss töövihiku ülesanded ära lahendama. Vahepeal rääkisin Kristeliga msnis, kes suurema eesti toitude isu peale ajas oma sproti jutuga. Aitäh Sulle - ilmselgelt näen sellest und ka nüüd.
Õhtul käisin Aartikaga kinos Kariibimere piraatide neljandat osa 3D variandis vaatamas - no lihtsalt peab seda filmi, muusikat ja Johnny Depp'i armastama! Tuli tahtmine kõik esimesed 3 osa järjest ära vaadata.
Koju tulles maadlesin natukene Architaga, et ta pesema saada ja pärast dušši alt välja, aga kuna ta mind ei kuulnud tulid mulle appi pereema ja -isa ning asi lõppes sellega, et ta jälle lihtsalt seisis nuttis ja ei teinud mitte midagi. Lõpuks siis mingi pool tundi hiljem saime ta liikuma. Nüüd õnneks kõik magavad.
Rääkisin just Monikaga, kes on nüüdseks uues peres Washingtonis ning ülimalt rahul sellega, ning Muskaga, kes enne tööle minekud msnist läbi tuli.
Teile kõigile aga ilusat algavat tööpäeva ning mina keeran nüüd ka tuttu! :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment