Wednesday, May 11, 2011

4 kuud

Ise ka ei usu, et juba 4 kuud siin oldud. Aeg läheb ikka kiirelt :D
Niih - eile, mis ma siis eile tegin. Kui tüdrukud kooli olid saadetud siis pugesin tagasi voodisse, et Merle blogi edasi lugeda. Pärast seda vaatasin ka Sõnasõja mingit osa veel. Üldse on tegelikult nii palju sarju, millel tahaks silma peal hoida, aga no ei suuda kuidagi ja aega ka pole. Mõtlen alati, et õhtuti enne magama jäämist, aga ma olen nii väsinud, et kohe vajuks kui voodisse saaks. Nagu praegugi, kell on alles 9.30 ja ma juba tahan magada. Aga mingi kella 11 paiku läksin jälle alla korrusele tantsima, pärast seda käisin pesus ja läksin poodi, kus on ka apteek. Tahtsin soolatüüka ravimit ikkagi osta, aga seal ka midagi ma ei näinud, mida julgeks osta, seega jäi ostmata. See-eest sain 3 paari odavalt teksapükse ning 2 püksirihma.
Koju tulles lõin natuke aega surnuks ning siis läksin tüdrukutele bussi vastu, et Architaga ujuma minna. Tal on ikka nii lahe treener. Superhästi saab lastega läbi ja kuidagi nii loomulikult tegeleb nendega. Mis aga eriti meeldib, et ta tõesti näitab hoolivust üles - ta koguaeg küsib kõigi käest, kas kõik on korras ja kas nad ikka jõuavad veel ujuda. Eile andis Architale lestad (ta on muidu kõige aeglasem grupis) ja oi kuidas tüdruk särama hakkas, Ülejäänud 20 minutit ujus ta naeratus näol. Tulime koju, pesime puhtaks, tantsisime jälle natuke ning läksime kunstitundi. Seal mängisin jälle õpetaja pisipojaga ning vaatasin, kuidas tüdrukud joonistasid. Üllatavalt vara jõudsime koju, tegin neile süüa ja panin voodisse ära. Ise läksin kinno. Selle nädala filmiks valisime "Red Riding Hood":
Soovitan kõigile, kellele armastusfilmid ja ja natuke õudust meeldib! :)
Koju sain hilja - seega ei hakanud ka enam blogi kirjutama.

Täna hommikul maadlesin jälle noorema tüdrukuga, aga õnneks sain nad siiski suhteliselt õigel ajal kooli. Koju tulles hakkasin ükshaaval läbi uurima, kui järsku sain SMSi ning sellele kohe tuli ka kõne otsa. Merle helistas mulle ja niiiiii hea oli telefonis jälle eesti keeles rääkida. Siin kohal teeks ka paranduse ühele oma eelnevale postitusele: Merle on Keenias, mitte Lõuna-Aafrika Vabariigis. Ühtekokku rääkisime peaaegu tund aega, kui mitte kauemgi. Pärast seda lugesin tema Keenia blogi läbi :) Siis suhtlesin Monikaga ning kuna ilm võrratult ilus oli jälle (teist päeva järjest 31 kraadi ja lämmatav palavus, tegelikult on üsna jube, sest mitte midagi ei tee ja lihtsalt higi voolab) kolisin välja varju alla istuma. Seal tegin ära oma koolitöö, nüüd jääb ainult testiks õppida, ning suhtlesin Muskaga.
Kui tüdrukud koju tulid, siis vedelesime niisama - vaatasime telekat ja ka tantsisime jälle natuke. See on ausõna sõltuvust tekitav mäng! Hiljem  käisime Aartikaga ujumas, pärast mida sõime õhtust ning kupatasin nad pesema ja siis juba oligi voodisse mineku aeg. Ja kuna nad suht vara magama said, siis sain ise ka varem lahti :)
Vot sellised ongi minu kaks viimast päeva nüüd olnud. Homme on pesupäev ja eks näis, mis reede endast kujutab :)
Nüüd aga magama.

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment