Monday, May 30, 2011

30.05.2011

Haah.. nägingi unes eesti toitu. Tegelikult nägin, kuidas ma hulgimas koguses "Tere" hapukoort ostsin. Ausalt ei tea miks nii, aga see mu unenäos oli. Eriti nagu magada ei saanud - Archita on küll imepisike, aga voodis võtab jõhkralt ruumi ja oma käsi toppis ka mulle mai tea mitu korda näkku. Siiski sain paremini magada, kui kunagi ammu Aartikaga.
Täna aga käisime shoppamas ning kuna siin on Mälestuspäev, siis olid igas poes suured allahindlused, ostsin mitu erinevat särki, ühed hästi lahedad saapad ja kingad ning DNKY "Be Delicious" parfüümi - lihtsalt jumaldan seda lõhna. Ka pereema ja tema vend ostsid hulganiselt asju ning ka Aartika sai mõned pluusid jälle. Tõsiselt vajame riidepuid - no ei ole riideid mitte kuskile riputada ning Aartika kapis pole nende jaoks isegi ruumi enam mitte. Kella 17.30 läksime tennisesse, mis minu jaoks tähendas järjekordset kahte tundi arvutimänge :D :D
Hiljem kodus oli õhtusöök, tegin köögi korda, aitasin Archital pesemas käia ning oligi voodisse ronimise aeg. Kirjutasin Muskale kirja ning rääkisin natukene Monikaga. Nüüd siin ning suht kohe ka unedemaale ilmselgelt.

PS! Ostsin ka soolatüügast ravivad plaastrid (juba eelmine teisipäev tegelikult) ja täna nägin juba paranemisest esimesi märke :) Loodan, et suht varsti on kadunud.
PS2! Kohutavalt palju tuleb nahka, terve näo pealt ning mõlema õla pealt on mõnusalt maha koorunud juba, kaela peal on sellised pisikesed mullikesed üleval ning ilmselgelt hakkab sealt ka varsti tulema!
PS3! Kas te suudate ette kujutada, et juba on käes mai kuu viimane päev? Mina ei suuda. Aeg lendab ikka kohutavalt kiirelt.

Olge paid!

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment