Monday, August 15, 2011

8.-14.08.2011

Esmaspäeval ärkasime siis kell 8 üles, sõime hommikust, pärast seda plikad jäid vedelema mina läksin kooli testi tegema. Test koosnes neljast osast: kuulamine, grammatika, sõnavara ja lugemine. Kokku sain 100st 84 punkti ning õppima asun 6ndal levelil (kokku on 7 levelit). Kursuseks valisin kuulamine/rääkimine, mis tagab mulle vastava arvu krediteid ning ilusti saan oma kooli asjad korda. 29ndast augustist hakkan siis uuesti koolis käima - kolm korda nädalas 1,5 tundi päevas.
Koju tulles rääkisin natukene sõpradega ning siis läksime tüdrukutega kardirajale. Need tüübid, kes seal töötavad, mäletasid meid veel ja üks hakkas hullult palju rääkima minuga. Sain vist uued sõbrad endale. Vahetasime telefoni nr ning messisime terve õhtu. Pärast kardirada hüppasime ostukeskusest läbi, sest pereema palus mul mingeid meigivahendeid talle osta ning kuna aega tenniseks oli meil ka piisavalt, siis käisime niisama seal ringi. Kella 17 paiku oligi aeg hakata tennisesse liikuma ning jällegi 2 tundi niisama istumist. Õhtul koju jõudes tavapärased toimetused: õhtusöök, natuke korrastust, tüdrukud pessu ning oligi päev õhtusse jõudnud.
Teisipäevane äratus oli meil kell 7. Plaanisime veeparki minna, aga kahjuks ei tulnud sellest midagi välja, sest me kõik olime superlaisad, et üldse end liigutada. Nii siis põhimõtteliselt pärast hommikusööki vedelesime niisama voodites või teleka ees. Kella 16 paiku hakkasime end liigutama, sest kunstitundi oli vaja minna. Üritasin enda kolmandat pilti alustada kuna lubasin Aartikale, et teen talle ka ühe mälestuseks. Paar visandit tegin, siis hakkasin niisama õpetaja pojaga mängima. Poole kaheksaks jõudsime koju, sõime õhtust ning aitasin tüdrukutel magama sättida. Ise läksin kinno ning selle nädala filmiks oli meil "Kariibimere piraatid". Olin küll seda filmi näinud, aga head filmi võib ikka ju mitu korda vaadata ning seekord oli see 3D. Voodisse sain jällegi peale südaööd.
Kolmapäeval jõudsime siis lõpuks veeparki. Tegime jällegi paar ringi "jõe"bassinis, käisime lasime paar korda torudest alla, natukene lainetebasseinis ning siis koju. Igavaks hakkab seal kõik minema juba. Kodus sõime lõunat ning jällegi sättisime tennisesse. Ülejäänud õhtu möödus nii nagu ikka.
Neljapäeva hommikul ajasin lapsed üles jällegi kell 7, sõime hommikust ning niisama. Kella 11.45ks läksin siis juuksurisse oma tasuta kinkekaardi lõpuks ära kasutama.

 Enne...
... pärast!
















Koju jõudes läksime vanemate ja Architaga kooli, et tutvuda tema uue õpetaja ning kaasõpilastega ning näha erinevaid kooliväliseid ringe. Pärast seda läksime Architaga ujumisse ning tööpäev lõppes minu jaoks suhteliselt vara. Kella 9 paiku läksin Fabiano juurde ning enne ühte tulin koju tagasi.
Reede hommikul oli kell 6 äratus. Mina hakkasin pesuga tegelema ning plikad vedelesid niisama, siis sõime ning panime end valmis, et Aartika kooli minna õpetajaga kohtuma. Tagasitulles läksid kõik jällegi oma tegemiste juurde - mina naasin pesu juurde, vahepeal tegin ka lõunat. Kella 2 paiku läksime kooliasju neile ostma ning siis jällegi niisama kodus. Kell 18.50 teatas pereema mulle, et ta läheb nüüd alla jõusaali natukene trenni tegema, et ma võiksin 7.10 söögi tegemisega alustada, et kui ta üles tuleb, siis on toit valmis. Mul jäi järjekordselt suu lahti, et kas tõesti käivadki asjad nii jätkuvalt. Ma ei osanud midagi kosta. Õnneks midagi keerulist teha ei olnud: jällegi riis ja kana ja mõned ülejäägid üles soojendada, aga ikkagi. No see ema siin ei tee mitte midagi. Pärast õhtusööki läksin läksin jällegi Fabiano juurde.
Laupäeva hommikul tulin mingi kella 11 ajal koju, sõime hommikust. Tüdrukud harjutasid natukene klaverit ning siis läksime nendega juuksurisse. Aartika lasi ainult otsi lõigata, aga Archital lõikasime juuksed lühemaks ning natukene salku ja minu arust näeb ta nüüd niii armas välja:


Pärast juuksurit suundusimegi klaverisse. Klaverist naastes käisin kiirelt pesus ning sättisin end Paadipeo jaoks valmis. Siis käisin Aartikaga ujumas - see oli tema viimane ujumistund. Kella 6 paiku saime koju tagasi, panin oma asjad kokku ning hakkasin liikuma. Kõige pealt korjasin Andrea peale, siis Christine ning siis läksime poodi, et snäkke osta. Peo kokkulepe oli, et meessoost isikud maksavad $100 ning naissoost isikud toovad söögipoolist. Käisime võtsime Fabiano ka peale ning hakkasime järve poole liikuma - pea tund aega sõitu. Olime põhimõtteliselt esimesed, kes kohale jõudsid - välja arvatud Edi ja Carlos, kes paadi üürisid ning valmis panid ning diskorid, kes oma tehnikat üles seadsid. Paati jõudes, hakkasid poisid asju ära sättima ning meie Andrea ja Christinega õlut jooma. Kuna mina pidin hommikul tagasi ka sõitma, siis teadsin, et kaua ma juua ei saa, et hommikul normis olla. Varsti saabus veel rohkem inimesi ning olimegi valmis järve peale minema. Keset järve jäime seisma ning pidu võis alata. Terve öö tantsimist ja joomist ning mõned käisid ka ujumas. Hästi lahe pidu oli. Ise läksin ka ujuma, aga vastu hommikut, kui olin juba ainult vee joomise peal ning tundsin, et olen normis vette minekuks ning vesi oli üllatavalt soe. Ujusime natukene ning siis vedelesin selle suure tuubi/rõnga peal. Tagasi paati ronides hakkas aga külm.. õnn oli, et enda jaki kaasa võtsin. Selleks ajaks olid enamus juba ära vajunud ja ega endal hakkas ka uni tulema, aga üritasin end üleval hoida, kuna pidin ju tagasi sõitma. Siiski ei suutnud - see aeg kui tagasi sadamasse sõitsime magasin ma korralikult, palju ei olnud, aga piisavalt, et end natukene värskemana tunda. Sadamas koristasime paadi ära ning tassisime asjad autosse. Ning kodusõit saigi alata.
Pühapäeva hommikul saime siis 8.30 paiku voodisse ning vahelduva eduga magasin kella 16ni välja. Käisin pesus ning läksime Mehhiko restorani sööma. See oli siis meie hommiku-/lõuna-/õhtusöök 3in1. Sõime kala riisi ja juurviljadega. Pärast hüppasime Brasiilia Kohvikust läbi, ostsime šokolaadikooki maasikatega ning läksime tagasi Fabiano juurde sööma. Kella 19.30 paiku tulin siis koju kuna tüdrukutel täna esimene kooli päev ning vaja nad valmis sättida, sest ega pereema ei aita ju neil kooliriideid valida või pesemas käia. Askeldasin siis natukene nendega ning kuna uni oli nii suur, siis kella 10 paiku vajusin juba magama ning mõnusalt kella 6ni välja kuni oli vaja tüdrukud üles äratada. Tegelikult ainult Archita, kuna Aartika on nüüd põhikoolis ja tema kool algab hiljem, siis ta saab ka kauem magada, aga ta tahtis esimesel päeval super välja näha, siis pidi vara üles ärkama. Kartsin, et nendega saab raske olema, aga õnneks läks kõik hästi.

Nüüd oleks vaja siis teile ehk natukene selgitustööd teha. Kindlasti juba siin palju mõtlete, kes on Fabiano, kellest nii palju kirjutan ja kellega nii palju aega koos veedan.
Hetkel, mil ostustasin aasta kauemaks jääda lõpetasin ära ka enda suhte Etsiga, sest ei ole mõtet niimoodi piinata teineteist ja oodata, sest 2 aastat on pikk aeg.

31. juulil kui Christine ja tema poisi Ediga klubisse läksime, sain ma tuttavaks Edi üürikaaslase Fabianoga, kellega me mõlemad tundsime tõmmet teineteise suhtes esimesest hetkest. Pärast seda oleme suhteliselt palju aega koos veetnud ja teineteist rohkem tundma õppinud ning klapime oma vahel hästi. Ning kuna mõlemad ka vabad ja vallalised, siis miks mitte teineteise seltskonda nautida.
Pärit on ta Brasiiliast ning siin elanud 6 aastat.









Leidnud järjekordselt aega, et teid oma tegemistega kursis hoida, pean hakkama siiski nüüd edasi toimetama. Koolaja rutiin tuleb tagasi ning tüdrukute toad peavad korras olema ennem kui nad koju tulevad. Ja selleks on mul 2 tundi aega jäänud.

Kui õhtul aega on ja väsimus ei tapa, olen tagasi, et oma tänasepäeva tegemistega teid kurssi viia :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment