Monday, August 29, 2011

23.-28.08.2011

Teisipäev:
Hommikul helistasin vanaemale, kellel oli 85a juubel. Ta oli nii õnnelik, et ikka meeles pidasin. Siis aga sättisin ennast valmis, et kohe kui Aartika lahkub saaksin suuna Newnani poole. See on väikelinnake Georgias, minust tunni aja sõidu kaugusel. Seal sain kokku ühe Eesti tüdrukuga. Karin oli Au Pair Ameerikas mõned aastad tagasi ning oli hetkel külas oma siinsel perel. Ta võttis minuga ühendust minu blogi kaudu ning minnes üle msni vestlusele leppisime kokku, et kohtume. Sõitsin sinna, võtsin ta pere juurest peale ning läksime shoppama. Hästi hea oli jällegi eesti keeles rääkida kellegagi ja kuna ta on hästi tore ja vabalt suhtlev neiu, siis jutt meil õnneks jooksis :) Tal oli vaja natukene raha laiaks lüüa, siis ostsis endale mõned asjad, mina aga ei tahtnud eriti raisata. Pärast läksime istusime Starbucksis jõime kohvi/kuuma kakaod ning sõime võileiba. Kella 1.15 paiku pidin hakkama tagasi koju liikuma, sest minu vaba aeg hakkas otsa saama. Koju jõudes sõin kiirelt lõunat ning läksin Architale kooli järgi. Tal algas selle õppeaasta hispaania keele kursus jällegi ning teisi- ja neljapäeviti pean ta 3.20 kooli juurest peale korjama. Koju tagasi minnes andsin talle näksimist natukene ning lasin teha, mida ta ise teha tahtis. Kui 4.45 Aartika koju jõudis, andsin tallegi näksimist ning sättisime kunsti tundi. No minu kunstituju on küll üle läinud. Kaks pilti ja vsjoo :) Ehk tuleb tagasi veel, sest Aartika ootab siiamaani enda pilti. Pärast seda aga jällegi suund kodu poolt. Kuna Nikita vanemad läksid kooli vanemateõhtule, siis tuli temaga meie juurde. Õnneks oli sellest ainult kasu, sest Archita sõi oma õhtusöögi rekordkiirusel. Koristasin köögi ära ning kui Nikita vanemad talle järgi tulid, saatsin Archita pessu. Ning pärast seda oligi uneaeg. Ise läksin Christine, Edi ja Fabianoga kinno - tundub, et meie tüdrukute kinoõhtust hakkab saama juba mõlema soo kinoõhtu. Seekordseks filmiks oli Larry Crowne Julia Roberts'i ja Tom Hanks'ga:



Kolmapäev:
Kolmapäeval käisin niisama hommiku poolikul väljas ning täiesti juhuslikult avastasin ühe poe, kus müüakse hästi lahedaid ja odavaid riideid. Vaatasin niisama ringi, aga midagi ei ostnud. (Sellel reedel lähme suure kambaga Floridasse Panama City Beachi puhkama ning ma tahan raha selle jaoks säästa, sest kunagi ei tea, palju ma raiskan). Koju minnes tuli Christine minu juurde ning tegin talle tund aega selja-/turjamassaaži. Pärast seda sain natukene puhata ennem kui Archita koju tuli. Õnneks on iga päev temaga kerge, kuna õppida tal eriti palju ei ole ning ta saab oma vabadust nautida ennem kui Aartika ka koju jõuab. Siis on mul ka ikkagi veel vabad käed. Kella 16.30ks viisin ta tennisesse ning ise läksin tagasi koju, et Aartika peale korjata ning temaga tennisesse minna. Õnneks oli seal tund aega istumist - lugesin jällegi raamatut. Koju minnes saatsin nad pessu, ise tegin kiire õhtusöögi ning jällegi oli unedemaale kolida.

Neljapäev:
Plaanis oli pesu pesta, aga kuna pereema pidi operatsioonile minema, siis palus ta mul paariks tunniks talle autojuht olla. 9.30 hakkasime sõitma ning 10.10 olime kohal. Istusin ja hakkasin raamatut lugema, samal ajal kui tema enda pabereid täitis ja end valmis seadis. Põhimõtteliselt midagi hullu ei olnud, lihtsalt tal on turjas suured pinged, mis tekitavad talle igapäevaseid peavalusid ning ta otsustas operatsioonile minna. Ma ausalt ei tea, kas siis midagi pandi lihastesse või midagi võeti ära või mis talle üldse tehti. Aga põhimõtteliselt istusin ma seal kella 10.10st kuni 1.30ni - lugesin raamatut, külmetasin (seal oli ülimalt külm) ning üritasin natukene ka magada. Koju tagasi jõudes sain natukene pesuga tegeleda, et õnneks ühe masinatäie sain puhtaks ja kuivaks. Siis aga aeg Architale kooli järgi minna ning võimlemistundi sättida. Seal selle 50 minuti jooksul lõpetasin oma raamatu ära. Koju tagasi jõudes tegin jällegi õhtusööki ning uneaeg.

Reede:
Hommikul kella 6st hakkasin siis pesuga tegelema. Saatsin tüdrukud kooli ning vedelesin niisama. Pereema oli päev otsa kodus ja tal on koguaeg mingid hädad, kui kodus on. Pesu siis peaaegu tehtud, läksin välja - käisin jällegi seal lahedas riiete poes, proovisin paari asja, aga mulle ei meeldinud, kuidas nad seljas olid, seega jällegi midagi ei ostnud. Koju tagasi minnes, tuli Christine jällegi enda seanssile :) Pärast seda oli mul pool tundi jäänud, ennem kui Archita koju tuli. Kella 4ks läksime ujumistrenni ning pärast seda oligi põhimõtteliselt mu tööpäev läbi. Archita käis pesemas ning kuna keegi õhtusööki ei tahtnud, vedelesime terve perega niisama. Poole üheksa paiku panin oma asjad kokku, korjasin Christine peale ning sõitsime poiste juurde. Kedagi aga kodus veel ei olnud, nii me siis ootasime autos mõned minutid, kuni Edi ja Carlos koju jõudsid. Istusime siis köögis, sõime õhtust ning ajasime niisama juttu. Pool tundi hiljem tuli Fabiano ka koju ning siis hakkasime ennast peo jaoks valmis sättima. Plaanis oli minna ühele maja peole, millele oli Facebookis kutse saadetud: osalejate listis oli üle 70 inimese. Tõotas hea pidu olla, kus joogid ja söögid on tasuta ning ka basseini kasutus võimalus. Kohale jõudes, aga pettumus missugune - maksimum 15 inimest oli seal, mitte midagi süüa ega juua ning ainuke "tähelepanuväärne asi" oli magavad purjus noored keset tuba. Totaalselt mõttetu. Läksime siis auto juurde tagasi, kus poisid õlut jooma hakkasid ning otsustasime kuhu edasi minna - valik langes ööklubi "Havana" peale. Jällegi mõnusalt tantsimist ning lihtsalt lõõgastumist suurepäraste inimeste seltsis. Koju tagasi saime kella 4 paiku ning edasi õndsat und kuni poole üheteistkümneni.

Laupäev:
Pool üksteist oli äratus ning siis läks natukene kiireks juba, kuna 10.45 pidime hakkama tagasi kodupoole sõitma, et Christine saaks 11.15 tööle hakata. Koju jõudes käisin kiirelt pesus ning võtsin suuna Atlanta poole, et Kristeliga kokku saada. Istusime Pinkberrys, sõime jäätist ning rääkisime niisama. Kaua ta kahjuks olla ei saanud kuna pidi koju minema lapsetuba värvima ning ka külalised olid tulemas. Vähemalt sain ta raamatud tagastada. Siis aga hüppasin paarist poest läbi, et endale ilusat valget seelikut osta, aga kahjuks ei leidnud mitte kuskilt. Koju tagasi jõudes kolisin välja verandale kuna ilm oli nii ilus ja ümberringi kõik nii vaikne. Suhtlesin sõpradega ning nautisin niisama päikesepaistelist ilma. Kella 6 paiku sättisin end jällegi valmis, et Fabiano juurde tagasi minna. Plaan oli Suurt Kaklust vaadata. Põhimõtteliselt on see mingisugune boksi sport, mis on Brasiilias väga kuulus ja populaarne ning nende oma mitmekordne meister Anderson Silva on tuntud üle terve maailma ning tema matš oli kõigi jaoks kõige tähtsam. Kuna kodus neil seda telekanalit pole, mis matši üle kandis siis läksime kuskile Brasiilia baari õhtust sööma, kus nägime ka kogu võistlust.




Pärast seda läksime koju tagasi ning kuna ma olin meeletult väsinus jällegi, siis otsustasime rahulikult niisama kodus vedeleda ja netist filmi vaadata.

Pühapäev:
Magasime poole kümneni, käisime kiirelt pesus ning läksime hommikust sööma, kus kohtusime teiste brasiillastega, kellel oli plaan paadiga järve peale minna. Plaanisime alguses ka seda, aga kuna nad otsustasid, et lahkuvad kella 1 paiku, siis oli meie jaoks liiga hilja nendega ühineda. Lõpetasime oma toidu ning läksime ühe brasiillase Tiago poole. Istusime niisama rääkisime juttu (ma pean vist hakkama portugali keelt õppima (PS! just paar minutit tagasi veendusin uuesti, et ikka pean hakkama õppima jah :D :D Sattusin lolli olukorda noh.). Pärast seda läksime Fabiano venna juurde, kes on ülitore, kelle naine on ülitore ja kelle tütar, pisike 14kuune Sara on üliarmas! Hästi lahkelt ja soojalt võtsid vastu ja üldse sellised sõbralikud ja toredad olid. No natukene oli kartus sees küll alguses, aga see polnud seda väärt. Pisike isegi mitte ei võõrastanud ja lasi mul end sülle võtta :) Nii armas! Pärast seda hüppasime Wal-Mart'st läbi ning ostsime ta tuppa peegli, sest ma iga kord, kui kuskile lähme, vingun, et miks tal peeglit toas pole.. haha. Nüüd siis on :D Siis käisime sõime lõunat Mehhiko restoranis ning suundusime koju, et end valmis sättida õhtuseks showks.. nimelt käisime vaatamas Cirque du Soleil. Ausalt mul ei ole selle kirjeldamiseks sõnu, seda peab ise nägema. See oli lihtsalt vapustav!


Pärast seda läksime Shushi restorani sööma, aga kuna mina sellest vaimustuses ei ole, siis sõin lihtsalt niisama mingit kalaasja. Maitsesin küll ning siiski pean tõdema, et siin oli see parem, kui see, mis ma Eestis sõin. Käisime ka veel Centennial Olympic Parkis jalutamas. Hästi mõnus, soe, ilus ja hea õhtu oli. Koju jõudsin kella 11.30 paiku ja siis kohe vajusin ka magama :)

Oma esmaspäevast üritan kirjutada lähipäevil! :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment