Monday, June 27, 2011

25.-27.06.2011

Laupäeval läksin hommikul shoppama, et vabaajajalatseid osta - enamus jalatis on mul siin kingad või saapad ja niimoodi lihtsalt mingit vabamat spordijalatsit jalga panna ei ole. Kui Ingrid siin oli, siis ta soovitas mulle ühte jalanõupoodi, kus on igasuguseid firmajalatseid soodsama hinnaga. Sain Puma jalatsid 35 dollariga = 413krooniga. Lisaks ostsin ühed valged kingad 5 dollariga = 59 krooni. Lisaks neile 2 kleiti, ühe seeliku, mõned pluusid. Koju tulles käisin Aartikaga ujumas ning siis läksime Sweet Tomatoes õhtust sööma. Ühesõnaga suht igavalt möödus.
Pühapäeval oli meil selle kuu LCC meeting, mis toimus ühe teise LCC kodus basseinipeona. Ega midagi erilist ei teinudki, kui ujusime, päevitasime, sõime ja jõime. Pärast seda käisin Christine ja Margaritaga Cheescake Factory's juustukooki söömas ja see viis keele lausa alla:
Pärast seda plaanisime ühe teise lapsehoidja (Lauren'i) naabruskonna basseini edasi mõnulema minna, aga torm suutis siiski ennem maad võtta. Ega muud üle ei jäänud, kui läksime Starbucksi kohvi/kakaod jooma ja niisama juttu ajama. Mingi 9 paiku jõudsin koju, siis aga rääkisin Monikaga juttu ning oligi une aeg.
Täna hommikul käisin Aartikaga arsti juures, kuna tal on kõrge palavik ja kurk valutab, sai jälle mingit rohtu, mida sisse süüa. Pärast seda käisime toidupoes ja apteegis ning tulimegi koju. Rääkisin Muskaga juttu, siis ka vanematega ning pm laisklesin niisama. Mingi kellaaeg käisin tüdrukute ujumisõpetajaga rääkimas, sest Aartika tahab ujumise pooleli jätta, aga läbi see tal ei lähe. Nii registreerisin nad ka uueks semestriks juba ära. Õhtu poole käisin Architaga tennises, kus oli ka megaigav olla.. kuulasin muusikat ning niisama mõlgutasin mõtteid. Tegin õhtusöögi, koristasin köögi, aitasin Archital pesemas käia, käisin ise pesemas ning nii ma nüüd siin voodis vedelengi. Ega silmad vajuvad suht kinni ning hommikul pean kell 7 ärkama, et Aartikale rohtu anda.
Ootan juba reedet, et saaks siit minema ning oma reisi alustada :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment