Wednesday, June 22, 2011

22.06.2011

Ärkasin siis hommikul kell 8, et jooksma minna. Käisin ajasin Aartika üles, küsisin, kas ta on kindel, et jooksma lähme.. vastuseks sain "ei". Kuna ma ise olin ka suht väsinud, siis ei hakanud talle peale käima. Kobisin tagasi voodisse. Magasin peaaegu 10ni. Käisin siis pesemas ning ajasin plikad üles. Sõime hommikust, pärast mida nemad hakkasid klaverit harjutama, mina koristasin köögi ära.
Mingi kella ajal tuli Christine külla, kellega panime oma tripi plaani paika: New York, Boston, Philadelphia, Washington ja Charlotte. Siis broneerisime ööbimiskohad Bostonis ja Philadelphias ära, New Yorki ööbimisega me veel ei tea mida teha ning Washingtonis loodame Monika pere juurde saada ja ehk Charlottes õnnestub Ingridi juurde saada :) Eks näis.
Siis oli aeg tennisesse minna, aga muidugi hakkas hullem torm jälle. Helistasin treenerile ja ta ütles, et täna jääb ära ning asendustunni teeme reedel - loodame, et siis ei saja :) No mis muud ikka teha, kui läksin Architaga Wii'd mängima ehk siis jälle tantsima.
Hiljem tegin õhtusööki ning pärast söömist pesema ja jälle natukene klaverit harjutama.
Nii meie päev õhtusse veereski. Homme peaks kell 7.30 ärkama, et kella 8ks jooksma saada.. eks näis, mis sellest plaanist välja tuleb :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment