Sunday, March 13, 2011

Time flies...

NELJAPÄEV: õhtul aitasin Aartikal kooliprojekti teha. Teemaks oli "Emaste konnade suguelundkond" (PS.. pidin seda sõna (suguelundkond) otsima, sest ei tulnud lihtsalt meelde :D). Igastahes lõpptulemus nägi välja selline:
Need 2 asja läksid maksma 75 dollarit = 97,5 eurot = 1525,54 krooni. Kas teie oleksite nõus sellist summat välja käima kõigest üheks projektiks, mida sa pead 10-15 minutit klassis esitlema ja siis võid pm minema visata?!?! Well, rikastel on omad seadused., ütleks ma selle peale.
Neljapäeval täitus ka 2 kuud, kui olen siin olnud. 
REEDE: käisin Julia "See you later party" peol. Tema aasta on nimelt läbi ja ta lendab homme ära. Pidu oli nende põhilises peopaigas - ööklubi "Moondogs". Sain tuttavaks uue Au Pair'i Margaritaga, kes on Saksamaalt ja asendab Juliat. Ta on ikka Julia totaalne vastand, selline rahulik ja armas tüdruk. Enamuse ajast istusimegi temaga, jõime RedBulli ja rääkisime juttu. Vahepeal käisime tantsimas ka, aga kuna talle meeldib hip-hop ja seal klubis pm aint hip-hopi lastaksegi, siis mina nii vaimustuses eriti ei olnud tantsimisest kui tema oli. Samas oli naljakas kõrvalt vaadata, kuidas kõik tulid juurde "hei, sa oled uus siin. Mis su nimi on, kust tuled" ja tüüpiline ameerika kuttide blaablabla :D Üks tüüp küsis minu käest, kust ma pärit olen, kui vastuse sai, et Eestist, siis tal oli "Vauu, sa näed küll brasiillase moodi välja". Hmm.. tänks komplimendi eest või kuidas ma seda võtma peaks :D Ja kui ta küsis, mis keelt me siis seal Eestis räägime ning ma vastasin eesti keelt, siis tal oli mark olla.. ütles ka, et tal on häbi ja ega seda juttu rohkemaks jätkunudki :D 
Peo kõige lahedam osa oli see, kui Julia, kes oli ikka purjus purjus purjus, läks baarmani juurde (tüüp jäi talle silma juba esimesel korral, kui nad seal kunagi aasta tagasi käisid) ning tellis ühe vee ja ühe suudluse. Vee ta sai, aga suudluse koha peal pidi leppima korvi saamisega. Ise ta seda õnneks ei mäleta ning kui talle meelde tuletasime, siis oli aint õnnelik, et enam ta sinna ei satu :D
LAUPÄEV: Käisin jõusaalis ja siis tulin välja kuna tüdrukud sõitsid jalgratastega. Tglt Aartika õpetas Architale, kuidas rattaga sõita. Läksin talle siis appi. Lõpptulemus:
Ja nüüdseks on see nii selge, et sõltuvus on tekkinud juba :) Ainuke probleem on see, et pidurdamine pole selge veel.. õnneks on ratas talle nii väike, et saab jalad ilusti maha panna ja ei pea kuskile kukkuma :) 
Õhtul käisin Christine ja Juliaga  Saksa restoraanis söömas:
Julia ja Christine












Der Biergarten - Õlleaed.
















Erst mach' dein sach, dann trink und lach! - Enne töö, siis lõbu!
















Sõin mingit Jägeršnitslit - sealiha seene-sibulakastmega ning kartulid. Huvitav oli teise kultuuri toitu süüa - liha nii väga ei maitsenud, aga kartul oli väga hea. Teistkorda vast enam ei telliks.
PÜHAPÄEV: Päev otsa väljas istunud, arvutis olnud, söönud, rattaga sõitnud, pilte teinud. Meil on siin tõeline kevad: 22 kraadi sooja ja päike. Panen mõned ilusad kevadised pildid vaatamiseks ehk tuleb teile ka kevad rutem :)
Täna siis lõpuks ostis pereisa ka uue auto endale - Lexus RX450h:
Pilt on küll netist alla laetud, aga täpselt selline ta välja näeb. Valge. Auto numbrimärgiks saab "Aartika". Aga see tähendab seda, et pisike Honda on minuuuuu... lõpuks ometi ei pea sõltuma temast :)
Nii siis istume siin väljas, sõidame vahepeal rattaga ning naudime sooja kevadilma :) Mõnus, rahulik. 
A täna keerasime kella ka tund aega ette. Nüüd siis on meil ajavahe 6 tundi.. no vähemalt nii kaua kui teie keerate ka :)

Unustasin mainida, et siin on oravaid sama palju kui seeni pärast vihma. Vabalt lippavad igal pool ringi ning autoga sõites peab jälgima, et alla ei ajaks. Aga nad on niii armsad :)

Kuulmiseni,
Siilitydruk

No comments:

Post a Comment