Thursday, February 17, 2011

Päev üle minu pea..

Tänane on olnud siis kõvasti üle minu pea päev.. mitte sekundiks ka pole rahu saanud.
Hommik hakkas enam-vähem kuidagi normaalselt, aga eriti kiidelda selle üle ei saa. Siis aga vedelesin paar tundi Musi ja vennaga rääkides ning siis hakkas tegutsemine pihta. Olen endale eesmärgiks võtnud iga päev all jõusaalis käia ja ühe laheda masinaga trenni teha. Plaan oli tund aega, aga välja on kujunenud üks "Kättemaksukontori" osa.. nimelt hakkasin sarja TV3 kodukalt esimesest hooajast peale vaatama :) Pärast seda pesemas ning poodi, loomapoodi ja raamatukokku. Kella 13.30st hakkasime vanema tüdrukuga merisigade puuri puhastama. Ma pole mitte kunagi oma elus midagi niii rõvedat pidanud tegema! Puur on puhastamata vähemalt 6 kuud kui mitte kauem.. hea fantaasia puhul võite seda haisu seal ette kujutada. Palju puudu ei jäänud kui ma seal oksele poleks hakanud. Kella 14.30ks oli pool puuri sellest s_____ puhtaks tehtud, siis pidin nooremale bussi vastu minema. Hiljem jätkasime puhastamisega. Ajutisse kasti pandud merisiga Sugar hüppas sealt välja ning pani plehku. Nii me siis ajasime teda taga ja kui oligi võimalus kätte saada, siis keegi ei julgenud teda puudutada, sest tal pole kunagi küüsi lõigatud. Huvitav kas loomadel pole Guinnessi rekordite raamatut?!? Nad pääseks raudselt sinna kui pikimate küüntega merisead. Kuna kell hakkas 4 saama, pidin Archita võimlemisse viima ning nii tuli Aartikale appi pereisa... ja teate millega?!? Pajakinnastega!
Tagasi koju jõudes olid kõik ilusti oma puurides. Tüdrukud on omaette ja poiss on omaette. Poisi puur jäi puhastamata! Korrastasin natukene seda ruumi ning viisin puhastus tagajärgede kilekotid välja. Gaad need olid nii rasked, et pereisa pidi aitama mul need prügikonteinerisse tõsta. Siis aga Architale võimlemisse järgi. Sain ta õnneks nii kaugele, et ta oli nõus üksi dušši võtma, end kuivatama ning juuksed kammima, pärast mida kodutöö. Mina samal ajal tegin õhtusööki ning tegelesin pesuga. Nimelt kogu nende tegevuste vahepeal tegelesin iga vaba sekund pesu masinasse või kuivatisse panemisega/välja võtmisega või kokku panemisega. Pärast õhtusööki koristasin köögi, lõpetasin viimase pesuga tegelemise ning korrastasin pesuruumi. Siis kontrollisin Archita kodutööd ning panin ta kooli asjad kokku. Lõikasin tal küüned, palusin hambad pesta ning suure venimisega sai ta kella 9ks voodisse. Siis läksin Aartika tuppa ning mind hakkas häirima see korralagedus seal. Kas minust hakkab mingi koristusfriik saama?!?! Igastahes, hakkasin ta tuba koristama ning sorteerima asju/pabereid, mis võib minema visata ja mis mitte.
Ning nüüd ma siin olengi. Surmväsinuna lamamas voodis ning vaevalt silmi lahti hoides. Hakkangi magama sättima :)
A.. pereema tühistas meie järgmise nädala reisiplaanid, et raha kokku hoida. Nimelt on sügisel plaanis mingile kruiisile minna ja siis ta tahab säästa. Siiski saame minna erinevatesse paikadesse, kui hommikul sõidame ja õhtul tagasi tuleme:) Nimelt on lastel teine talvevaheaeg ning ka ema võttis töölt selleks vaba nädala. Ootan põnevusega, mis ta vabast nädalast saab :)
Homne veel üle elada ja siis ehk läheb järgmine nädal kergemalt, vähemalt saab magada hommikul :)

Nüüdseks aga teile kõigile ilusat algavat reedet :) Rõõmustage, sest nädalavahetus on ukse ees! :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment