Wednesday, January 25, 2012

2012 Vol 3

Varajasel hommikul jällegi tavapärased toimetused ning kiire suund jällegi Dinseylandi poole. Tänaseks teemapargiks oli Animal Kingdom - Loomade kuningriik.

Esimese asjana parki sisendes jääb muidugi silma kohe üks hiiglaslik puu - pargi ikoon. 44 meetrit pikk ja 15 meetrit lai puu, mille peale on skulptureeritud 14 erineva disneyloo tegelased.

Nii kaua kui pereema läks meile kiirpääsmeid võtma saime meie minna tegelaste jahile.. niimoodi kohtusimegi:
 Pocahontase ja..
... Goofy'ga











Päeva esimeseks showks oli Animal Kingdomi "peab nägema" Lõvikuningas. 30 minutit pikk muusikal, kus topistena on etendatud 4 tähtsamat Lõvikuninga tegelast ning ülejäänud osa etendavad lauljad, tantsijad ning akrobaadid. Teemana jookseb läbi Simba soov kuningaks saada.







Enne Safari sõidule minekut põrkasime kokku Chip -n- Dale'ga:
Safari sõit pakkus võimalust näha Aafrika loomi 100aakrisel savannahl, mis oli kui reaalne Aafrika maa-ala. Kuna loomadel on palju vabadus võimalust seal, siis olid mõned loomad kaheldavad, kas õnnestub näha või ei.. siiski meil õnnestus kõik need tuntumad ja paremad ära näha. Kaelkirjakud küll jäid kaugele, aga siiski silm püüdis nad kinni. 




 Kaelkirjakud on seal tagaplaanil
 Beebielevandid mängivad :)



Järgmisena vaatasime Lindude showd, mis minu jaoks oli igav igav igav. Lihtsalt seletati järjekordselt kuidas linde välja õpetatakse ning mida nad teha oskavad. Näiteks paluti ühel naisterahval püsti tõusta, ühe dollariline rahatäht paremasse kätte võtta ning käsi välja sirutada - siis lind lendas tema juurde võttis dollari ning lendas tagasi koolitaja juurde.. natuke hiljem saatis koolitaja raha tagasi. Minu jaoks ainuke põnev hetk oli see, kui rahvale näitamiseks toodi Ameerika rahvuslind - valgepea-merikotkas:


Järgmine show oli minu jaoks põnev, pereema ja tüdrukute jaoks hirmutav - "Raske on olla putukas"
8 minutit pikk 3D film, kus putukad jutustavad, kuidas inimesed on nende suurimad vaenlased kuigi võiksid olla just sõbrad. Kuidas inimesed paanikasse satuvad ning neid tapma või minema ajama hakkavad.  See 3D tegi kõik nii reaalseks - selline tunne, et putukad tõesti räägivadki sinuga ning kõnnivad su peal - lõpus kui sipelgad jooksma hakkasid, siis toolid torkisid nii nagu päriselt oleksid sipelgad su seljast üle jooksnud :) Nii lahe oli. Mul pereema ja plikad kardavad putukaid nemad natukene paanitsesid, aga polnud hullu... :)

Järgmiseks läksime ühe atraktsiooni peale, kus sõitsime mingi suure kummirõngamoodi asjaga jõe peal igate pidi loksutas ja kõigutas niiet lõpuks olime täitsa märjad - Archita pidi Aartika riided selga panema, kuna väljas oli suhteliselt külm ning tema sai kõige rohkem märjaks. Pärast seda läksime Dinosaurustemaa ühe sõidu peale, mis oli kiire ning kurvikas ja mägedega - see oli nii lahe, et me tegime seda 3 korda... :) 
Siis aga põrkasime kokku Dug ja Russelliga filmist "Üles":


Pärast seda aga vaatasime paraadi, mis oli oma 15-20 minutit pikk:
























Pärast läksime külastastime Karupoeg Puhhi ja tema sõpru:

 Puhh
 Iiah
Tiiger
















Järgmiseks läksime Dinosauruste teekonnale. Sõit, mis viib ajas tagasi kui erinevad dinosaurused eksisteerisid.. nähes erinevaid olendeid kuuled nende kohta juttu, et kust ja kuidas nad pärit on ning kuidas nad elasid ja mida sõid.
Päeva viimane sõit oli Everesti vallutamine. Kui te pildilt hästi vaatate, siis näete kuidas vasakust küljest üles sõidetakse. Päeva parimaid sõite - kiire ning suurte laskumistega. Minul õnnestus seda jällegi kaks korda teha kuna Archita ei julgenud minna.








Päeva viimaseks tegevuseks jätsime muusikali "Nemo" - 30minutisse oli kokku võetud täispikk multifilm kuidas Neo satub akvaariumisse ning sealt enda teekonda tagasi koju ookeani oma isa juurde hakkab otsima:

Nemo Muusikali videoklipp






Sellega oligi meie kolmas päev Animal Kingdomis läbi. Perega õhtusöögile ning uude hotelli. Kahjuks ma sellest pilte ei teinud, aga seal oli meil lisaks köögile ja elutoale kolm magamistuba - niiet vanemad said jällegi peamagamistoa, mina kaheinimese voodiga magamistoa ning tüdrukud kahe üheinimese voodiga magamistoa. Pesime natukene pesu, käisime ise dušši all ning sättisimegi magama ära.

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment