Friday, July 1, 2011

Road Trip 1 Päev: Marietta - New Jersy

Ärkasin siis öösel 2.30 üles, käisin pesus ning panin viimased asjad kokku. 3.30 oli Christine mul maja ees. Asjad autosse ning reis võis alata. Kuna tema tundis end rohkem ärkvel olevana, siis alustas sõitmist tema. Tankisime paagi täis ning teekond New Jersey poole algas. Esimese tunni ajasime niisama juttu, siis tundsin end unisena ning keerasin magama - korralikult magada ei saanud, aga puhata natukene ikka. Varsti hakkas ka valgeks minema ning ajasin end üles. Seitse tundi saime sõidetud, kui tulekene märku andis, et vajame kütust juurde - meie esimene peatus, mis jäi ka meie ainukeseks. Sealt edasi istusin mina rooli ning järgnes kuue tunnine tripp motellini.
Teekond viis meid läbi mitme osariigi: Georgia, Lõuna Carolina, Põhja Carolina, Virginia, Lääne Virginia, Maryland, Pennsylvania ja lõpuks New Jersey.
Loodus oli igal pool väga erinev ja omapäraane - kõige ilusam siiski Põhja Carolinas. Saime nautida ka imeilusat päikesetõusu. Teekonnal tegime palju pilte - enamus on siiski veoautodest, kuna Christinel on nende vaimustus:
 Päikesetõus
 Georgia on virsikuosariik :)










 Vahepeal põikasime ka Šotimaale :)
 Siis hüppasime Saksamaalt läbi :)
Ja juba paistiski New York











Ja just sinna me homme lähmegi. Hetkel oleme küll ainult tunni aja kaugusel :)
Motellis on neti ühendus väga halb ja seega loodan, et postitus ikka üles läheb. Uni on suur ja nüüd tuttu! :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment