Monday, March 5, 2012

2012 Vol 7

Esmaspäev, 9. jaanuar, oli neil ka veel koolist vaba. Tegime siis pärast puhkust laisa päeva, magasime niikaua kuni und jätkus ja siis virgusime vaikselt. Edasi hakkasime asju lahti pakkima ning mina pesu pesema, et tüdrukutel oleks midagi kooli selga panna. Ülejäänud päeva põhimõtteliselt lugesime raamatut ja magasime, nii hea oli.
Teisipäeval läksid nad siis tagasi kooli ning igapäevane rutiin hakkas pihta: Hommikul kell 6 äratus, tüdrukud kooli, ise trenni ning pärast seda kiiremad toimetused: toad korda, köök korda. Natukene raamatu lugemist, blogi kirjutamist ning loomulikult sõpradega suhtlemist, sest nädal aega ikkagi polnud ju midagi kuulnud. Kui noorem tüdruk koju tuleb, siis kiire snäkk, koolitöö ja vaba aeg. Vanema tüdruku saabudes õhtusöök ja siis pesemine, raamatu lugemine ja magamine. Kadunud ei ole ka koolivälised tegevused: teisipäeviti käime ikka kunstitunnis, neljapäeviti on meil nooremaga võimlemine ja reedeti ujumine.
13. jaanuaril sai Kerli töölt varem vabaks ning otsustasime sööma minna. Läksin talle siis kella 8ks järgi ning tuli välja, et ta peab alles laupäeva lõunast tööle hakkama - mis siis teha, kas minna ikka sööma või lähme peole.. Mõeldud tehtud: Kerli pakkis asjad, mina tegin kõne pereemale, et küsida, kas see on okei kui Kerli meile ööseks tuleb, et me tahame peole minna. Poole tunni pärast olimegi minu pool ning peoks valmis sättimine täies hoos. Tund-poolteist olime valmis startima hakkama. Loomulikult ka kiire klõps enne minekut:

Läksime Cosmolavasse, mis on nagu baar-klubis, kus saab metsikult tantsida ning samas ka niisama istuda ja rääkida. Tegime paar jooki ning tantsisime metsikult. Ühel hetkel ütlesin siis talle, et üks kutt on nii siinse Eesti poisi Arto moodi - Kerli hüppas siis ligi "Hey, where are you come from?", "Estonia", "Väga meeldiv!" ja siis oli tüüp sõnatu, üritas midagi eesti keeles puterdada, aga unustas suurest šokist keele ära.. haha. Minu tundis siis FBst ära, aga Kerlist polnud tal aimugi. Natukene rääkisime siis selle kuti ja tema sõpradega, aga igavaks muutus seal niimoodi passida.. läksime hoopis tantsima. Koju magama saime nelja paiku hommikul.
Laupäeval kui üles ärkasime viisin ta siis koju ning ise läksin pereema ja tüdrukutega toidupoodi shoppama - kolm poodi käisime läbi ning saime küll mingid kuu aja varud vähemalt..
Koju rutates hakkasin end valmis sättima Evanescece kontserdiks, sest see kaua oodatud 14. jaanuar oli kätte jõudnud ning ausalt öeldes oli kontsertelamus superhea!
Enne kontsertit Natalia, Carlose ja Astridiga.




































Tegin ka mõned videod, aga enamusele on tuntud kindlasti laul "My Immortal":

Pärast kontsertit läksime klubisse "Loca Luna", mis on rohkem ladinamuusika koht, seega mulle eriti peale ei läinud, aga kuna inimesed, kellega koos olin on Brasiilias, Kolumbiast ja Tšiilist, siis neil oli lõbu laialt. Kella 2 paiku aga tulime Carlose ja Nataliaga koju ning kuna Carlos nõudis, et ma nende juurde tuppa läheks, et ta teeb mulle süüa, siis jäin natukeseks sinna. Magama sain 3 paiku.
Pühapäeval käisin korjasin siis Kerli peale ning suundusime shoppama - terve päeva veetsime Georgia Kaubamajas ning ta sai ka ikka päris palju asju väga soodsa hinnaga. Ostsin ka mõned üksikud, aga mitte midagi erilist. Õhtul korjasime ühe mu sõbra, Malu, peale ning läksime Cheesecake Factorysse õhtust sööma. Pärast seda viisime Malu koju, siis viisin Kerli ning ise jõudsin alles 11 paiku - läbi kui Läti raha. Vajusin ka kohe magama.
Esmaspäeval olid tüdrukud jälle koolist vabad ning saime laiselda.. magasime kauem, lugesime raamatut, mängisime Wiid. Selline kerge ja lõõgastav päev.
Teisipäevast hakkas jälle iga nädalane töö pihta. Kuna midagi erilist nädala sees ei juhtunud, siis midagi erilist mainida ei ole. 
Reedel pärast tööpäeva käisin korjasin Kerli peale ning loomulikult hakkasime jälle peoks valmis sättima - selleks korraks valisime Club Havana. Tegelikult plaanisime alguses teha tüdrukute õhtu, aga kuna midagi välja ei tulnud, sest Natalia ei suutnud poistele ütlemata jätta, kuhu me lähme, tulid nad kõik sinna. Siiski hoidsime Kerli ja Andreaga oma ette - käisime ilusaid baarmane tsekkamas... haha.
Laupäeva hommikul viisin Kerli koju ning ise tagasi koju jõudes keerasin natukeseks magama. Siis aga hakkasin end välja sättima.. nimelt üks mu sõber Kebim viis mind Cavalia Odysseo hobuseshowd vaatama. Ja see ei ole hobuseshow nagu näitus vaid nagu natuke tsirkus, kus akrobaadid näitavad hobuseid ja mõndasid trikke nendega.. see oli jällegi üks imelisemaid etendusi, kus ma käinud olen :)
Pärast seda sõitsime natukene linna peal ringi ning siis tõi ta mind koju.
Pühapäeval magasin mingi poole lõunani, siis panin aga kobinad kokku ning läksin haige Kerli juurde, et talle seltsi pakkuda. Hakkasime filmi "Kevade" vaatama - väike mõnus nostalgia hetk oli.. haha :D Aga nii hea oli ikka üle pika aja klassikalist eesti filmi vaadata. Pärast seda sättisime end valmis ning kutsusime Kebimi järgi - ta viis meid Hard Rock Cafesse sööma, sest see oli üheks minu "peab tegema" kohaks. Sõin kala ning tellisin kokteili.. kaasa sain suveniiriklaasi:
Pärast seda läksime natukeseks ühte teise baari istuma, aga eriti kaua ei saanud, sest esmaspäeval oli ju meil mõlemal vaja tööle hakata. Viskasime 10ks Kerli koju ning ise sain 11 aeg ka lõpuks tuttu minna.

Vol 8 peagi tulemas :)

Siilitydruk

No comments:

Post a Comment